Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
доволно е еднаш да земеш после може само да го надополниш со онакви во обично пакување :D[DOUBLEPOST=1452376701][/DOUBLEPOST]
доволно е еднаш да земеш после може да ги надополниш со оние од обично пакување:D
Јасно. Али за поклон обично ги земам, фенси е пакувањето :D

Дали некој знае каде можам да најдам ваков материјал ? Мало парче ми треба... се работи за моторџиска јакна иначе.

Ова го пишува на веб сајтот на производителот:

600 D polyester
500 D Polyamide
Outer fabric: 80% polyester, 20% polyamide
Lining: 100% polyester

Слика

PDSh9U3.jpg

Карши мекиците од стража, нема шанси да не го видиш со точаците надвор.

Инаку, зипо во скопје каде и по која (пожелно најевтина) цена има? За тепање време со триковите повеќе ми е, наједноставен дизајн некој ќе ми заврши работа.

Друго, ако гледам по тобако/бензинска/билокаде колку пари треба да коштаат наједноставните?
Фала многу[DOUBLEPOST=1452464073][/DOUBLEPOST]
Во Шпанија [emoji14]

Држ

ec81a56aad1e708c98276c048eb8901c.jpg
Го видов и јас тоа не сум спеп ( фала богу ) ;)
Муабетот беше за конкретна локација како што ја даде komshija.
Како и да е фала :)

Фала за одговорите за зелен чај, но темно чоколадо барем малку да има од тоа темно чоколадо не можам да најдам, не верувам дека Европа произведува добро, здраво темно чоколадо by the way.

Фала за одговорите за зелен чај, но темно чоколадо барем малку да има од тоа темно чоколадо не можам да најдам, не верувам дека Европа произведува добро, здраво темно чоколадо by the way.
Провери на следниов линк http://evropa.com.mk/proizvodi.php#...litems=undefined&query=null&maxpage=undefinedelite_dark_choko.jpg

Катастрофа е темната чоколада на европа, подобро купи си чоколада за готвење :)

Добро темно чоколадо имаш од Горењка. Тоа е она погоре што го постирал @george_jov, но има и други, дури и со различни вкусови. Го има оној остар вкус на темно/црно чоколадо.

Како друго здраво, а вкусно чоколадо би ти го препорачал чоколадото за готвење. Посебно она од КАМ е добро.

:)

Најубави чоколади се на Европа , а вистинско темно чоколада нема во Македонија.

Дали некој има контакт од човек или фирма што врши демонтажа и монтажа на монтажни бараки?Цел интернет го пребарав ништо нема :(

Најубави чоколади се на Европа , а вистинско темно чоколада нема во Македонија.
Најубави? Европа појма нема од правење чоколади, не треси. Единствено се добри за тврди бонбони и локум. Сѐ друго заобиколи во широк лак!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom