- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.547
- Поени од реакции
- 26.993
Знаеш што е проблемот на СДСМ? Што не е Заев. ВМРО-ДПМНЕ е Груевски, СДСМ е секоја будала. Инаку да, и партиското раководство на СДСМ се бави со маргинални ликови од типот на Каракамишева. Пример е несреќнион заменик министер за земјоделие, кој е шеф на кабинет на Заев, и тема на секој прес му е Миленко.Абе шо, денес цел опозиционен врв се занимава со Каракамишева. Овие од ВМРО се политички генијалци, а овие од СДСМ се неписмени идиоти. ВМРО преку Каракамишева им ја одзема енергијата. Секој потег на Грујо е врв на генијалноста во политиката, секој потег за Заев дилентатизам.
Мислам, да не претеруваме, не е попаметно?
Дали Груевски и екипата се политички генијалци не знам, ама дека другиве се дилетанти без ниту еден успешен потег веќе е и емпириски докажливо.
Јас ти набројав четворица кои се демек од надвор, а имаат влијание врз политиките на СДСМ. Наброи двајца такви во ВМРО.
Toлку од разумот. Уште Ставре ви го држи рекордот со "немаме за леб, а сакаме чоколадо" муабетот. Таму имаше добри десетина минути разум.
Гледај било кој прес на министрите или замениците од СДСМ. Се бават со ликови од калибарот на дотичната и бетер.Кои други? Јас како Разиел и се смеам на глупоста на Каракамишева како Сајла. Од тоа што читав, исто беа имиња и презимиња на граѓани, на фб, како и се смеат на Каракамишева. Кога е закажан прес на СДСМ со наслов "lol karakamisheva"? Кажуј вакви работи, сакам да гледам како цела енергија ја трошат на неа.

Уствари, ти лани ми рече дека Грујо ќе бил во затвор до ноември. Јас уште ти верувам. За кога го поместивте рокот?