Коловрт
Озимандија
- Член од
- 12 април 2010
- Мислења
- 4.015
- Поени од реакции
- 9.165
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Agda Beata pretpostavuvam deka ova e normalno vo multikulti svetot da se palat elki, a sigurno i dedo mraz ne e pozelen.
Ајде ајде, полека паѓаат маските. (и ќе има повеќе проблеми - напрај паралела со Македонија, идентично е; место силувања - тепање и бодежи катадневно)И јас ќе претпоставував да немав прилика да живеам во такво општество.
Ајде ајде, полека паѓаат маските. (и ќе има повеќе проблеми - напрај паралела со Македонија, идентично е; место силувања - тепање и бодежи катадневно)
Те нема нешто да коментираше за Swedish rape culture (има официјални статистики) само верглаш "жените зимаат помали плати од мажите" (wage gap - теорија која е одамна побиена) таму во една друга тема.
И јас сум за мулти култи, атеист сум и ги почитувам сите верници, раси итн ама истото го барам за возврат ако не - ќе дојде петтокраката ќе ве удри со раката.
Доста со двоните арашини, некогаш добро е да си ја преиспиташ идеологијата. Здраво е.
No, the Sharia will question you.Идеологијата да не ми беше преиспитана, немаше да ја застапувам на овие години. Question everything.![]()
Те нема нешто да коментираше за Swedish rape culture (има официјални статистики) само верглаш "жените зимаат помали плати од мажите" (wage gap - теорија која е одамна побиена) таму во една друга тема.
Во Македонија има многу повеќе силувања, ама не пријавуваат, а во Шведска се табиетлки: си кажал дека ќе ставиш црвен кондом, а си ставил зелен, одма си дава право да те пријави за силување.![]()
#neverForget
#neverForget
No, the Sharia will question you.
Реалност е и постои, не на државно ниво туку во главите на многумина... "бегалци".
Не ги негирав верските фанатици меѓу нив, нели?