- Член од
- 8 декември 2007
- Мислења
- 469
- Поени од реакции
- 0
ah momce mladoooooo,pa tebe sum ti vlegol u podsvest,a?a ako ti treba pokonkretna slika za mladinata vo skopje prasaj si ja sestra ti,bratucedkite,prasaj ja majkati dali zali sto ostanala vo provincija pa sega mesto da pie kafence taa treba da raboti na niva za tebe da ima da ti dade da jades.mislam deka ova ke ti pomogne za da ja dolovis pravata slika za skopskata mladina i za toa kolkav kompleks sme vi nie skopjanite.Ah be VEPAR I AERODROM.!!! Ve citam i nemozam da prestanam da se smeam.Te niva, te motokultivator neznam sto.Grad, vijulici, nevreme, brazdi.......Se taa pak taa.Ako imate nesto pametno i argumentirano kazete.Od deka me znaes ti na mene? Od nikade i ne govori bez vrska.Ako nekoi stvarno se seljaci, ne znaci deka site se pravo.Nogo losa slika mi davate za mladinata vo Skopje(ako ste mladi).
P.S. licno se smeam na teskite seljaci ama se somnevam oti tolku mnogu koristat internet.
I nemoj pak istata replika: Motika, kopaci, niva, ti rekov mi rece, vamte tamte![]()
i ne mozam a pak da ne ti spomenam,kopacot na ramo momce i rano vo zorata obleci si gi opincite i fati go patot nakaj nivata:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: