Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа мисли за недосудениот пенал над Роналдо каде се фрли како балерина,реално судијата ја испушти од раце утакмицата уште во првото полувреме каде почна со компензации и грешење па затоа имаше многу грешки на двете страни....
Мисли на чистиот пенал врз Бејл,две минути пред да биде суден оној на Валенсија..

Мисли на чистиот пенал врз Бејл,две минути пред да биде суден оној на Валенсија..

Во тој момент резултатот да беше 1-1 или 0-0 судијата сигурно ќе покажеше на белата точка,вака и самиот резултат и момент влијаеше да не покажи бидејќи сепак се работеше за млад и неискусен судија....

Мене искрено ме зачуди пристапот на Валенсија каде не играа премногу оштро и пресинг како што играа Еспањол против Барселона...Реал Мадрид имаше доволно време и простор да постигни и втор гол за да го реши натпреварот ама кој ви е крив што на клупата ви седи ретардираната свиња Бенитез кој се повлекува после водство

Во тој момент резултатот да беше 1-1 или 0-0 судијата сигурно ќе покажеше на белата точка,вака и самиот резултат и момент влијаеше да не покажи бидејќи сепак се работеше за млад и неискусен судија....

Мене искрено ме зачуди пристапот на Валенсија каде не играа премногу оштро и пресинг како што играа Еспањол против Барселона...Реал Мадрид имаше доволно време и простор да постигни и втор гол за да го реши натпреварот ама кој ви е крив што на клупата ви седи ретардираната свиња Бенитез кој се повлекува после водство
Дај бе не се брукај, суди пенал на крај од полувреме каде единствен контакт беше кога Пепе го допре Гомес со рака, Пепе се сопнува, паѓа и овој се фрла со него, никаков контакт. Пред тоа Бејл паѓа у 16 ник каде апла се сопна од испружена нога, нема пенал. Ковачич невнимателно уклиза по топка, тој моронот му се испречи и го собра. Требаше картон, ама директен црвен не ме јеби. Валсенсија имаа иницијатива едно 10 - 15 минути у прво полувреме кога игравме 11 на 11 и две 100% шанси кои завршија над гол. Кој кур им е крив коа немаат реализација? Па уште каков бил резултатот. Со играч помалце не се осети преголема разлика освен на Негредо шансата, е до толку се утепани, и освен одбраната за кур не ги бива.

Дај бе не се брукај, суди пенал на крај од полувреме каде единствен контакт беше кога Пепе го допре Гомес со рака, Пепе се сопнува, паѓа и овој се фрла со него, никаков контакт. Пред тоа Бејл паѓа у 16 ник каде апла се сопна од испружена нога, нема пенал. Ковачич невнимателно уклиза по топка, тој моронот му се испречи и го собра. Требаше картон, ама директен црвен не ме јеби. Валсенсија имаа иницијатива едно 10 - 15 минути у прво полувреме кога игравме 11 на 11 и две 100% шанси кои завршија над гол. Кој кур им е крив коа немаат реализација? Па уште каков бил резултатот. Со играч помалце не се осети преголема разлика освен на Негредо шансата, е до толку се утепани, и освен одбраната за кур не ги бива.

Тролаш или сериозен си?..искрено неможам да предвидам дали си сериозен во овој пост каде тврдиш дека црвениот на Ковачич не бил заслужен и стартот на Пепе не било за пенал...дај прибери се малце со глупостите

Тролаш или сериозен си?..искрено неможам да предвидам дали си сериозен во овој пост каде тврдиш дека црвениот на Ковачич не бил заслужен и стартот на Пепе не било за пенал...дај прибери се малце со глупостите
Ти реков да не се брукаш еве ги контактите. Види што не му е на Бејл досудено, а види што им е на овие ропациве досудено.

Ти реков да не се брукаш еве ги контактите. Види што не му е на Бејл досудено, а види што им е на овие ропациве досудено.

А чекај малце,јас спомнав дека тоа не е за пенал?..јас пишав дека ако беше нерешено веројатно судијата ќе досудеше пенал,вака при водство од 0-1 логично не го свирна бидејќи се работи за млад и неискусен судија кој прв пат суди дерби натпревар..и плус тоа е самата човечка психологија...и двете ситуации беа чисти пенали не знам што се обидуваш да ми кажиш..ти да си наместото на Гомез и онака некој од назад да те собери како Пепе ќе тврдиш дека не е пенал и ќе си станиш како ништо да не е?..па има мајчето на судијата да му го расплачиш ако не ти свирни пенал и црвен картон гратис ќе јадиш...затоа не ги гледај работите од призмата на фан на Реал Мадрид туку гледајги малце реално..

И плус страмота е да речиш дека она на Ковачич не е за директен црвен..фалеше уште ногата да му ја скрши па тогаш можеби ќе признаеше

А чекај малце,јас спомнав дека тоа не е за пенал?..јас пишав дека ако беше нерешено веројатно судијата ќе досудеше пенал,вака при водство од 0-1 логично не го свирна бидејќи се работи за млад и неискусен судија кој прв пат суди дерби натпревар..и плус тоа е самата човечка психологија...и двете ситуации беа чисти пенали не знам што се обидуваш да ми кажиш..ти да си наместото на Гомез и онака некој од назад да те собери како Пепе ќе тврдиш дека не е пенал и ќе си станиш како ништо да не е?..па има мајчето на судијата да му го расплачиш ако не ти свирни пенал и црвен картон гратис ќе јадиш...затоа не ги гледај работите од призмата на фан на Реал Мадрид туку гледајги малце реално..

И плус страмота е да речиш дека она на Ковачич не е за директен црвен..фалеше уште ногата да му ја скрши па тогаш можеби ќе признаеше
Пошто не ти се гледа, еве ти и видео

https://www.facebook.com/MadridistasUnidos7/videos/444972178960863/

Ај еве за Ковачич нека ти биде, ама тврдам дека немаше намера, ниту па играчот беше у пун трк у контра па да му даде директен црвен, во таква ситуација само намера се санкционира, а ја немаше.

И после не сме биле лузери?
Ах бее, од 4ти кикса на Барса ниту еден не успеавме да искористиме.
Е до толку сме мизерни, место да ја намалуваме разликата на табелата, ние стагнираме на трето место.
Остај што нема да освојат ништо сезонава, ако не го продадат тимов пола тим има да си отиде од Реал на лето. Иско, Карвахал, Хамес, Бејл костурот на тимот сите име да си го фатат патот.
Па после од поново смена на генерации, па пак ќе не пеглаат и пак 10 години нема да видиме титула.
Само смена на Перез на претседателското место би донело некакви промени во тимот.
Не е до Бенитез, до тој што го назначи за тренер е. Зашто Бенитез може ќе си отиде, ама ништо не го спречува Перез утре-задутре да си постави нова марионета за тренер и резултатите да бидат исти.

Ај еве за Ковачич нека ти биде, ама тврдам дека немаше намера, ниту па играчот беше у пун трк у контра па да му даде директен црвен, во таква ситуација само намера се санкционира, а ја немаше.

Од кога се сопна Пепе во тркот, го фати со ногата од позади на Гомес и го собори. Секој играч би паднал и при помал контакт од тој, да не се лажеме. Нема дилеми дека е пенал, али имаше и пенал и минута претходно за вас.

И Ковачич заслужи црвен ако гледаш објективно. Не се гледа за црвен картон само намерата туку и острината на стартот, а беше остар старт со отворен ѓон од зад грб.

Настрана судиски грешки контра вас, можеше мечот да го решите до 60-та минута. Го вади Бензема кој беше далеку од лош и при Иско и Родригез да го стави Лукас на 1-1 резултат немам коментар што да кажам друго. ЛВГ наш може вода да му носи на вашиов гениус.

Аман од падобранциве што паламудат у секоја можна тема.
Кој фактор си ти да кажваш кој да паламуди или да реплицира?.јас кај што сакам ќе си пишувам во рамките на дозволеното,јас ниту навредив некој ниту напишав нешто погрешно..ако мислиш дека не сум во право бујрум со реплика а не да објаснуваш аман како небаре тебе главна преокупација ти е форумот и ти сметаат репликите од останатите членови,или пак не треба да пишат другите како небаре не е дозволено[DOUBLEPOST=1451908882][/DOUBLEPOST]

Дечко треба да разбериш дека во фудбалот не постои намера и ненамера,тоа што е направено треба да се санкционира..Ковачич мајката му ја изеба на тој од Валенсија и ќе беше страмота невидена и брука доколку не му даеше црвен...кој му е крив што влегува со отворена копачка во ничија ситуација?..и кој му е крив на Пепе што се сопка пред да направи старт па го покоси Гомез..демек тоа не е пенал..оди ти биди судија и не свирни таков пенал па нема да засудиш повеќе..за од страна сите знаеме да кажваме

Ја искрено бев за секаков резултат освен нерешено, поарно ќе беше Негредо да ја дадеше таа у 91 и ќе имаше поголеми шанси да го напудат Рафа, ако тепавме ќе намалевме бодовна разлика па мош ќе добиеја некоја мотивација играчите, вака ништо останавме со прстот во уста.

Знаејќи го Перез дека никој не смее да му ги чепне ѕвездете што ги носи у Реал, а у случајов не презема ништо што Бенитез игра курот со Џејмс, јасно е дека Перез дрка појќе на Бенитез отколку на свите ѕвезде што ги има донесено у Реал заедно.

А кој фактор си ти па да кажуваш што било пенал а што не? Млад и неискусен бил судијата па затоа не досудил пенал, жими мајка. Иди таму дркај на Фелипе Мело ебате чкембарот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom