Само модератор на подфорум религија.
Атеист
Aј со среќа нека ти е,арно досега те игнорирав ама сега управник си станал, мора да комуницираме.
Ништо лично ама ’’атеист’’ модератор на религија апсурдно ми се чини
.Како и да е.
Сметам дека многу се забега офтопик на темава а оние кои беа прозвани на темава пишуваа за се освен за темата.
Затоа иде под клуч. Ако некој има замерки, нека каже.
За дивеењето на создателот на темата, стариот модератор не се произнесе, гледам и ти нешто траеш, или со заклучувањето на темата-кој што правел никому-ништо, како после војна-кој тепан тепан, кој ..... .....
Пред се благодарам. Нема да го коментирам твоето гледиште кој треба да биде модераатор. То би било исто ко на подфорум спорт модератори да мора да бидат врвни спортисти и то со најмалку олимписки медал.
Стариот модератор не се произнесе бидејќи не беше на таа функција веќе. Подолго време немаше воопшто модератор.
Од друга страна нема што да се произнесувам. Нималку помало не беше дивеењето ни на некои твои браќа по вера, и ни ти некогаш не беше баш нежен. Бидејќи скроз избегавте од темата, за да не делам казнени, ионака повеќето не ја ни разбраа поентата на темата, темата оди под клуч.
П. С. Последниот пост на “Верски вести“ ти е избришан затоа што нема врска со никакви вести уште пак помалку со верски. Прочитајте си ги правилата на религија. Не знам како претходните модератори толерирале такво нешто, јас нема да толерирам. За злодела на одредена верска заедница ниту пак за политички ставови нема место на верски вести. Ќе те замолам вакво нешто да не се повторува за да не делиме казнени поени.
П.П.С. И постот на
@Ipsissimus во темата за дискусија е избришан поради горе споменатато.
@Ipsissimus ако сметаш дека постот треба да стои (ако мене ме прашаш, треба) можеш да го поставиш повторно но со линк од ѓомити веста, а не како цититрано на
@Изгрев
П.П.П.С.
@Изгрев, како модератор мојата е последна, нема да дозволам коментирање на оваа тема. Имате доволно теми. Таму постирајте за споменатиот став на некој си, кој и да е. А може да си отварате и нови теми.
Последна опомена пред да почнам со казни.