Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
8 декември 2007
Мислења
469
Поени од реакции
0
Не се надевајте на плус пари. Еден спонзор ни откажа и Фијат ќе го покрие само неговиот дел. Срамота што за толку пари го сменивме името
ne e otkazan sponzorot tuku seuste ne kazal dali i kolku pari ke vlozi,taka da denovive sigurno ke se znae toa,a dokolku e spremen da se nafati i da go ispolni toa sto go vetil,ke se smenat uste nekoi rabotivo klubot,mislam na igrackiot kadar.kako i da e vremeto ke pokaze

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Епа тогаш изменете го и насловот на темава.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Епа ги нема модераторите:)...

Столица добро утро братче...си за кафенце?zaladi vremeto

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
А да ми јадете од таквото вие што викате да се смени името? Мзт си е Мзт Скопје!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А Била Бонг ти го срамиш името на Family Aerodrom и не заслужуваш да ставаш обележја на нашата навивачка група, прво затоа што не си член на неа и второ затоа што член на навивачка група, посебно не на радиклана група како Family Aerodrom неможе да навива за друг тим, без разлика дали тој тим ја репрезентира македонската кошарка.

Значи официјално, Била Бонг си игра ку*от, ниту е член на FA, ниту заслужува да биде, а за обележјата на FA ставени во неговиот потпис и на аватар се оградуваме ние членовите на FA присутни на форумов

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
А да ми јадете од таквото вие што викате да се смени името? Мзт си е Мзт Скопје!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А Била Бонг ти го срамиш името на Family Aerodrom и не заслужуваш да ставаш обележја на нашата навивачка група, прво затоа што не си член на неа и второ затоа што член на навивачка група, посебно не на радиклана група како Family Aerodrom неможе да навива за друг тим, без разлика дали тој тим ја репрезентира македонската кошарка.

Значи официјално, Била Бонг си игра ку*от, ниту е член на FA, ниту заслужува да биде, а за обележјата на FA ставени во неговиот потпис и на аватар се оградуваме ние членовите на FA присутни на форумов
Еве тргнав..те чекам на мсн после..

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
ajde be ova e za fan klub navivaci a ne za muabet na msn ajde komentirajte MZT STRUMICA OVA ONA SO KOJ IGRAA VAMU TAMU

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
mzt gi tepase amak neznam kolku razlika, a za nastanite sto se slucuvaa vo tekot na utakmicata ke vi ostavam radikal da vi obajsni opisno :)

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
sto da se kaze, maliot e zver :vozbud:, a od curtis ocekuvav povekje ali se nadevam deka e do povredata i deka ke se podobri vo tekot na sezonata. agor e kopija na televski. toa e:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom