Bela boja ili kako na slikata ?vcera pomina kaj gradezen fakultet so skopski tablici, istata kako na slikata Прегледај го приврзокот 134134
mislam deka bese bela, ama nnajubava kola do sega sto sum ja vide[DOUBLEPOST=1450883737][/DOUBLEPOST]a pred nekoj den vo crnice pomina bmw m2 nemav moznost da go slikamBela boja ili kako na slikata ?
mislam deka bese bela, ama nnajubava kola do sega sto sum ja vide[DOUBLEPOST=1450883737][/DOUBLEPOST]a pred nekoj den vo crnice pomina bmw m2 nemav moznost da go slikam
A mercedesot se nadevam bil ovoj
http://www.autogespot.com/mercedes-benz-s-63-amg-coupe-c217-6/2015/07/21
bas tie se
ama mercedesot e nesto posebno mislam najubava kola e
Прегледај го приврзокот 135293
da da negov e imal i audi q7 i mercedes ml 63 amg 2015 god taka se zbore imase i na edna strana koi koli gi imal samo nemozam da e pronajdamМислам дека Мерцедесот што го зборувате S 6.3 AMG Coupe е на Орце Камчев.
Неколку страници наназад на темава е ја објавив пред некој месец не го памтам сајтот. Има сериозна колекција али претежно луксузни возила...da da negov e imal i audi q7 i mercedes ml 63 amg 2015 god taka se zbore imase i na edna strana koi koli gi imal samo nemozam da e pronajdam
Ете го на продажбаОрце Камчев има пензионерски возила, сите крузери со фотељи внатре Се бара нешто поспортско
Ферари мотор е тоа нема играчка. Масерати користат Ферари мотори веке долго време и оваа новава Алфа ке го носи истиов мотор најслаб од Ферари досега прозиведен ама сепак е таа крв. Иначе и самиот Ферари решиле да направат во блиска иднина модел кој ке биде во класата на мали спортски автомобили и да се продава по пониски цени колку што е возможно за тој бренд... Па се надеваме и дека такво нешто ке гледаме низ страницава.[DOUBLEPOST=1451429221][/DOUBLEPOST]П.С. Не е нешто важно ама интересно е да се спомне кај Ферари Дино е прв пат користен овој мотор иначе сега по странство Дината ги купуваат за ефтини пари пошто се најмала класа на спортски автомобил произведен досега од овој бренд, башка стари можда 40 години чисто како олд тајмер љубов.Овие гибли најубави ми се кој звук само вадат и тоа со в6 мотор