Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај Паторон ќе имат ваљда некој бенд или мојт да е вечерта Нести Делукс (диџеј).Фала на сите за сугестиите.![]()
Абе Џез Ин мислам дек имет све даено карти, виј прашај си уште еднуш. И да мало е местоно натре ќе немојт да се претнит. За српско некој прашваше овде, кој/која бешеДечки, треба да славам НГ во Џез Ин Охрид. Дали знае некој да ми каже дали се ограничени кратите? Ми рекоа дека било многу мало место со поволни цени на пијачките (ко за Охрид). Колку е мало местово (оти мразам коа се потам заедно со тројца уште позапотени батки залепени на мене) и дали има шанси да се рокне српско од ведро небо?
Абе Џез Ин мислам дек имет све даено карти, виј прашај си уште еднуш. И да мало е местоно натре ќе немојт да се претнит. За српско некој прашваше овде, кој/која беше, Џез Ин тешко де ќе пуштет ко шо ти кажаја. Ама зато ќе имат Епсана српско или Табана. Мојт и евентуално Хавана да свртет. Али ваму Еспана вардите шо прајте, дан не ве наполнет во вратојте со тупајнци, после дан ни речите не ви кажавме.
едит: Српско мојт да имат и Калео, галвно таму ги носет Амадеус, Тропико, Ацо Пејович, Саша Матич...
Кабел технологија ел разбери сеЗборот ми беше дек бегам од српско ко од ѓавол. За карти ми рекоа дек не е проблем, само не знам уште кај ќе не стает. Данке на информациите![]()