- Член од
- 5 декември 2007
- Мислења
- 428
- Поени од реакции
- 5
да да бев на утакница последна четвртина перфектно ја изигравме..
да да ај нека иде и мзт
за да биде поинтересно....![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
да да ај нека иде и мзт
за да биде поинтересно....
i posle nie sme kradele pesni od F.A. pesnata e od CPB i ide vaka:Rabotnicki samo napred,odsekogas najdobar ti si sampionvide te smo kolku se ludi mac i deki se utepav od smeenje BRAVO ZA KLIPCEVO hahahahhahahahahahahhahaha
Се гледа колку време идеш на утакмици. Оваа песна ја пеевме ние 100 години пред вие да смислите текст за неа. 100% не ни знаеш од каде е мелодијата ни ништо. Ние сме ја украле од вас. Човече вие не постоите на наши песни мењате текст само, куртони невидени стеi posle nie sme kradele pesni od F.A. pesnata e od CPB i ide vaka:Rabotnicki samo napred,odsekogas najdobar ti si sampion
Оффф мисир еден пенсава ја имам слушано на секој божји стадион вие ке сте измислеле песна не биди смешен седи на штрајк и кога ке те викне командантот на пролет активирај се пак.i posle nie sme kradele pesni od F.A. pesnata e od CPB i ide vaka:Rabotnicki samo napred,odsekogas najdobar ti si sampion
Zatoa sedete si u toa seloto ti da ne zivees vo Paris be ? Ajde kuti tamu ... I ke ti povtoram ako si dosol da pravis zbrki stani odi siabe daj ne me smeete rabotnicki ima navivaci i pesni uste od koga aerodrom kako naselba nepostoela zatoa sedete si u toa seloto i pravete si se hooligani sami na sebe
Abe osti gi opasni se .. A ostvari se najgolemite p***i ...офффф мочко можеш само да гледаш да ќутиш и д учиш не се лажи сам себе дека c.p.b е група имате 3 профитери и 20 запалени малолетници ништо друго не сте...се не се џабе сперма сте вие
Село кое село ГеГе Припор извини твоите воџи се од таму ние не сме.
mnogu dobro znam jas mojata vodza od kaj e, ne edna 2 zgradi podole od mojata a jas ziveam kaj ramstor zatoa koga neznaes kutiофффф мочко можеш само да гледаш да ќутиш и д учиш не се лажи сам себе дека c.p.b е група имате 3 профитери и 20 запалени малолетници ништо друго не сте...се не се џабе сперма сте вие
Село кое село ГеГе Припор извини твоите воџи се од таму ние не сме.
Кој се прави смешен бе теле едно озбилно ти зборам јас не лажам си знаеш гореспоменатите од каде се не измислувам ништо.Едниот е од Геге сере у полско веце другиот од Припор пие вода од бунар ако тебе тоа ти е смешно не знам....ej daj ne se pravi smesen i nemam namera tebe da ti objasnuvam kade ziveam jas i od kade e mojata vodza jas sum od centar i nie od Centar Boys si imame vodzi sto se isto od tuka.