Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
на фудбал сум од 14ч или 15ч незнам точно кога почнува :) вардар игра со татариве па малце пцуење на национална основа нема да биде лошо :vozbud:

И ние ке пцуеме на животинска основа (по мајмунот) и на сексуална основа (по педерите)

епа можно е, ја ништо не сум информиран околу тоа :) најбитно е дека спб ќе ја имаат поддршката од романтичари :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Е добро ке им дојдат 23цата од Романтичари хехеххе

ajdeeeeeeeeeeeeeeeeee SO GOSPOD NAPRED idam ja ke se vidime posle

NE MI SE VERUVA I SONCE OGREA.....DENES E DENOT FAMILIJOOOOO.....SAMO HRABRO I SO CELO SRCEEEEEE........POZDRAV SAMPIONI....

Стварно и сонце огреа ! Неможам да дочекам да дојде 6 саат !!!
Aerodrom Family Forever !

Тие Family & Пирамида што ги знаев од порано ќе им рипнеа на овие говедата од Работнички што одат по Јане Сандански накај салата.. ама ете, ги нема веќе :)

Тие Family & Пирамида што ги знаев од порано ќе им рипнеа на овие говедата од Работнички што одат по Јане Сандански накај салата.. ама ете, ги нема веќе :)

нека им рипнат :) сега на ТВ кога ги даваа тие од Работнички навивачите, овој најдоле што беше од навивачите, да не оди во некоја денсерска школа :pos2:

нека им рипнат :) сега на ТВ кога ги даваа тие од Работнички навивачите, овој најдоле што беше од навивачите, да не оди во некоја денсерска школа :pos2:

ццц направија прекин...и саа тиа простите од МТВ не дават да видаме што се случува во салата туку ми го пуштат Роберт Билбилов да го слушам:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:

Едит--Ајде почна одам да гледам.

ај со здравје :pos2:

ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕЕЕЕ !!!!!! ОЛЕЕ ОЛЕЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕЕЕЕЕЕ!!!!!!

ОД ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ДО ЖЕЛЕЗНИЧКА!!! ЧУДНА ФАМИЛИЈАРНА СОСТОЈБАА!!! МЕСТО СИНОВИ , ДЕЦА ***** И МАЈКИ **** ЗА 100 ДЕНАРИ!!!!

:pfc3::pfc3::pfc3::pfc3: :pfc::pfc::pfc::pfc:

леле само што седнав да глеам го прекинаја преносот овие од мтв да му еам све

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom