Доказ на дело: Еве како Груевски ги добил милионите

• Креатор на темата Креатор на темата Darko_ufo
  • Време на започнување Време на започнување
Дечко, гледаш дека си букаке материјал моментално на темава. Батали, одлогирај си, оди прошетај. Олабави се малку, утре пак. Најсериозно ти велам.
Благодарам на пријателскиот совет. Сепак ќе продолжам да дискутирам, впрочем кога би имале шанса ти, шанкерче, уфо, злаки и неколку други да улествувате во букаке (макар и вирутелно)?

Сладолед од тој „квалитетниот“ више :kuracc:

:pos:
Ќути ми се плаче. не си фер.[DOUBLEPOST=1450200391][/DOUBLEPOST]
Одлепи се бе!
Многу си дрзок. Види ве споив со старата мома оса падна ново пријателство, може ќе се смириш малку а ти вака ми враќаш.
P.S. ако имаш шлајм пробај чај од ѓумбир викаат помагало.

Многу си дрзок. Види ве споив со старата мома оса падна ново пријателство, може ќе се смириш малку а ти вака ми враќаш.

Слободен си, шетај. Иди до штаб види да не има некој немиен за пушење. Ти си глеам повеќе по тие...

Бруле абе како не се убаци никој од твоиве како Бастердот да те одбрани? А да они се за нијанса попаметни од тебе и не им се интересни темите во Чек Дис Аут, ама затоа за нив нема ни сендвич ни сладолед од тој квалитентиот со чоколадо. Утре ќе му правиш лиги на Батердот и Кон_Ретардисот со сладолед.:ROFLMAO:

Еве го брутуш :)
e59cf29d63e9d41dfd86f9b6a7f0cf34.jpg

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Бруле абе како не се убаци никој од твоиве како Бастердот да те одбрани? А да они се за нијанса попаметни од тебе и не им се интересни темите во Чек Дис Аут, ама затоа за нив нема ни сендвич ни сладолед од тој квалитентиот со чоколадо. Утре ќе му правиш лиги на Батердот и Кон_Ретардисот со сладолед.:ROFLMAO:
Е тука си во право. Сепак бираат со кого се расправаат. И ја бирам ама сега имам вишок време.

Вишак време, мањак мозок.
И за тебе слично и плус мал пенис. Е тоа е најопасно. Тогаш излегува на површина она курови пички дркање говна и останат речник кој доста зборува за тебе како личност.[DOUBLEPOST=1450200890][/DOUBLEPOST]
Оргинал си :)

орГинал да. Прво викам да не ми ставил Мијалков камера во мониторот ама после видов дека е фотошоп. Толку добро е направен како да го правел дарко уфо од подмладокот на СДС нерези.

И за тебе слично и плус мал пенис. Е тоа е најопасно. Тогаш излегува на површина она курови пички дркање говна и останат речник кој доста зборува за тебе како личност.[DOUBLEPOST=1450200890][/DOUBLEPOST]
орГинал да. Прво викам да не ми ставил Мијалков камера во мониторот ама после видов дека е фотошоп. Толку добро е направен како да го правел дарко уфо од подмладокот на СДС нерези.

Не си бркнал повнатре да видиш дали е мал.

Не е битно кој го правел битна е поентата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom