Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Псж не е толку силен како што покажува табелата во Франција.
Лион, Марсеј, Ница не се сериозни противници за играчите со кои располага Псж.
По сериозен противник му беше Реал сезонава и падна.

Не викам дека ќе ги поминеме 100% но за мене подобро што ни се падна Псж од што Јуве.

А па и реално гледано ако сакам да освоиме, треба да сме спремни за секој противник во било која фаза.

Ако за нешто сум сигурен сезонава, тоа е дека ќе ги поминеме ПСЖ. На Челзи му одговара што е апсолутен аутсајдер и уште од старт отпишан против ПСЖ, реално, на хартија и со моменталната форма и така е. Тогаш Мурињо и Челзи се најопасни, а сигурен сум дека ќе ја кренеме формата до тогаш.

Псж не е толку силен како што покажува табелата во Франција.
Лион, Марсеј, Ница не се сериозни противници за играчите со кои располага Псж.
По сериозен противник му беше Реал сезонава и падна.

Не викам дека ќе ги поминеме 100% но за мене подобро што ни се падна Псж од што Јуве.

А па и реално гледано ако сакам да освоиме, треба да сме спремни за секој противник во било која фаза.

Jа гледаше утакмицата?

И јас то му викам дека Реал беше надигран на секое поле на теренот и ни сами не знат да ги прашаш како не изгубија. Плус то беше групна фаза и скоро па сигурно се знаеше дека се 1/8 финалисти Реал и Псж, ама такви луксузи нема да ни дозволат нас то сигурно.
Псж е многу моќен и е созреан во ЛШ за разлика низ годините кога беа аутсајдери, сега имаат поќе искуство во ЛШ, истиот костур на играчи му е веќе неколку години надограден со неколку нови квалитетни играчи.
Во првенството 99 % си ја завршија работата сега ќе се фокусират на ЛШ и сум сигурна дека далеку ќе стигнат.
Колку и да сакам Челзи да го гледам понатаму шансите да се случи то се многу мали, сега уште помали со ждребот.

Што бе да освоите? Лигата на шампиони?

:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Ова мора да е виц на месец Декември.

Добро во лигата сме пропаст ама во ЛШ играме сосема поинаква игра.Во групата од 6 утакмици на 5 изигравме добро а на гости со Динамо Киев немавме срека Вилиан пречка погоди и други шанси имавме.

Добро во лигата сме пропаст ама во ЛШ играме сосема поинаква игра.Во групата од 6 утакмици на 5 изигравме добро а на гости со Динамо Киев немавме срека Вилиан пречка погоди и други шанси имавме.
То да, ама Порто и Динамо Киев не ги споредвај со Псж.
Во двомечот со Порто на Драгао изигравме добро али сепак изгубивме, на Стемфорд дадовме ран гол по грешка на одбраната нивна и Порто беа блокирани зато шо требаше да бркат победа, му ја препуштивме играта и тие беа под притисок уште од пред да почни натпреварот, нас и бод ни беше доволен за пласман.
Значи има време до Февруари и се надевам дека ќе се променат на подобро работите во клубот, се надевам дека ќе се донесат играчи Јануари и дека Коста ќе се врати во голгетерска форма, Хазарад конечно да проработи и да се попрај односот на Мурињо со играчите, ако ова не се деси до тогаш не се надевајте на пласман сериозно.

Што бе да освоите? Лигата на шампиони?

:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Ова мора да е виц на месец Декември.
Шо да не, кога освоивме 2012 со Калу, Малуда и Мерелес можеме и сега. :D

Муабет ми беше ако сакаш да освоиш исто тие кој ќе ти се падне, ако си квалитетен ќе го поминеш противникот и во 1/8, 1/4 , 1/2, финале.

Шо да не, кога освоивме 2012 со Калу, Малуда и Мерелес можеме и сега. :D

Муабет ми беше ако сакаш да освоиш исто тие кој ќе ти се падне, ако си квалитетен ќе го поминеш противникот и во 1/8, 1/4 , 1/2, финале.
Остај ти тогаш, то се случва еднаш на 100 години.
И на толку изгубени финалиња и полуфиналиња редно беше Челзи да ја крени, таа сезона беше наша, и среќата не посака тогаш да бидиме реални ама и заслужено бевме шампиони.
Ама тогаш имавме лидери како Лампард, Дрогба Тери итн. сега кој ? Хазард шо не можи фацата да му ја смисли на Мурињо и одбива да се поздрави со него.
Оваа екипа има поквалитетни играчи од тогаш ама нема хемија помеѓу нив, немаат карактер играчите плус очигледно е дека немаат добар однос со тренерот. Клучните играчи ни се вон форма и еден куп глупости ни се издешаваа во последните неколку месеци.[DOUBLEPOST=1450120178][/DOUBLEPOST]Остајте ЛШ за нецел сат играме со Лестер, гледам добар состав извади Мурињо Фабрегас пак на клупа (y)
Да си заминиме со позитивен резултат вечерва и наредните две дома ги играме со Сандерленд и Ватфорд таман ритам да фатат малце.

Chelsea team tonight: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Matic; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa

Chelsea subs v Leicester: Begovic, Cahill, Mikel, Fabregas, Kenedy, Pedro, Remy

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom