Новогодишна собиранка! [26.12.2015 - сабота, БАР ОН 21:00 ч.]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Новогодишна собиранка?

• Вкупно гласачи
    177
Ау и ја сум за beer pong, јака идеја (y)

Ама ќе ве тепам сите и нема да е интересно :(

Ве молам направете листа со сите градови од каде што има Кајганџии, да апдејтувам FAQ :D

Прилепчани во последно време се поим за кајганџии-ѕвезди на собиранки. Порано беше така со охриѓани, ама они се изгубија нешто после 2009-та година (кога почнавме со кампањата за туризмот во Охрид) :vozbud:

Уште нѐ имат... ;)

Oвчо на скара и нешто поховано нек имат аман живи сфе! Планирам да се опивам, ама лагано... со мезење!

bieno-sirenje-na-skara.jpg

И ова ми прајт филм, ептен!

1ec9155707c97989d44873c48978bd7f_view_l.jpg

Не е скапо, мојме 4-5 овали да порачаме за нас, дебелите!

Последно уредено:
Alkoholicharishta, posle ke treba so policija da ve vadat od bar on :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Уште нѐ имат... ;)
Морав да најдам начин за да ве испровоцирам да се вратите! :))[DOUBLEPOST=1449692885][/DOUBLEPOST]
Не сериозно, во зависност од то колку души ќе сме, да дајме по некој динар, 3-4-5 овали со нешто поховано и нешто мезе, салатче.... за да ни ојт пијачката!
Count me in! :)
Само овој пат стварно да дојдеш :))

Морав да најдам начин за да ве испровоцирам да се вратите! :))[DOUBLEPOST=1449692885][/DOUBLEPOST]
Count me in! :)
Само овој пат стварно да дојдеш :))
За идење идам 105,3%, туку дајте стварно да земиме по некој овал за мезење. Се што ни треба е приближно точен број на луѓе (кој е за), и по 100-200 денари предвреме, ќе ставиме на масите да си стои мезето...

Помини, мафни една чечкалица, голтни од пијачката..... така го замислувам. Зш мене ептен брзо ме фаќат ако пијам без кркачка :D

Кога веќе се "расфрлате" со храна, ќе ви ја доставам и вртената торта во редакција уште од пролетта, за собраната хуманитарна помош за Зорица. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom