Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Koj Windows? Што преинсталираше? Кога ти се јавува тоа 0xc000007b? Во сред игра? Кога боусаш?......
Па барем кажувајте повеќе информации кога прашувате....
Windows 8.1 64bit
Преинсталирав игра, повторно слегнував тоа Visual C++ и друго и пак небива.. се појавува кога ја оклучувам играта .. неможе ни да подигне.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Имав претходно проблем со blue screen of death и ме советуваа да го форматирам со што и тоа го направив, повторно инсталирав Windows 7. Откако го форматирав немав никаков проблем можеби недела дена и сега повторно ми го прави истото, најчесто додека слушам музика од youtube и после blue screen of death се рестартира. Еве ја грешката која ја јавува, дали има некое решение или се соочува со истиот проблем? Благодарам однапред. :)

Член од
26 ноември 2014
Мислења
834
Поени од реакции
1.368
Навистина просто прашање за Word (2013) и не знам дали ја погодив темата.

Треба да направам А4 листови со рамка со размак од листот 2.5(од лево), 0.5, 0.5, 0.5. Пробав во Word преку Page Borders ама немаше опција за центиметри па внесов во pts. Е сега таа е во ред, ама кога принтам ми фалат горниот и долниот дел од рамката. Ако може некој да ми каже како, би било убаво.

Член од
13 септември 2009
Мислења
79
Поени од реакции
33
Може малце хелп во врска со видео драјвер, го форматирав пц-то стаив седмица 64 битен и од страната на асус го симнав драјверот но никако не може да се инсталира ми дава некои ерори. reading hardware id from ini file.... или пак воа this computer does not meet the minimum requirements for installing the software.

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Може малце хелп во врска со видео драјвер, го форматирав пц-то стаив седмица 64 битен и од страната на асус го симнав драјверот но никако не може да се инсталира ми дава некои ерори. reading hardware id from ini file.... или пак воа this computer does not meet the minimum requirements for installing the software.
Погрешен драјвер си симнал или не е за 64 битен.

Член од
13 септември 2009
Мислења
79
Поени од реакции
33
стварно ме чуди како воа ...од страната на асус го селектирам моделот на лаптопот и пак проверив дека е за 64 битен :/

I

INFECTED

Гостин
Здраво, ај некој што имал мака со самсунг на андроид 5 нека ми пише порака пошто 2 месеци се влечам со проблемов...

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Здраво, ај некој што имал мака со самсунг на андроид 5 нека ми пише порака пошто 2 месеци се влечам со проблемов...
Имам самсунг машина за перење ама не е петка, 7ка е.

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Влези во неа додека да смислам што да ти вратам паметњаче хехемепресмеадуховитафацо

Sent from my D2005 using Tapatalk
Шо се буниш момче темава е за машини за перење не е за мобилни.:)

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
Добра бутабилна верзија на Windows 7 некој да ми прати во порака да симнам од торент, по можност да ја инсталирам преку УСБ? фала.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Не е баш за овде прашањево ама да не отворам нова тема, а слична нема.
Ако некој има или може да најде сериски за Photoshop CS5 Extended 12.1. x64 и Ilustrator CC 17.0.0 па да ми го прати во ПП.

Веќе два дена се мачам, пробувам некои сериски ама никако да се погоди некој валиден.
А ми треба...

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.744
Имам dell inspiron 1564. ~5-6 години стар и официјални драјвери за него има само за windows 7. Јас го апгрејднав на win 10ка и се е ок АРНО АМА ми затреба bluetooth.
Го симињам драјверот и ми велит дека windows 10 не го подржуе и ме носи на мајкрософт страна кај шо пишуе дека ако го инсталирам драјверот data loss може да се деси и слично.
Имал ли некој сличен проблем, и да го реши без враќање на 7ца?

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.614
Поени од реакции
2.235
Имам dell inspiron 1564. ~5-6 години стар и официјални драјвери за него има само за windows 7. Јас го апгрејднав на win 10ка и се е ок АРНО АМА ми затреба bluetooth.
Го симињам драјверот и ми велит дека windows 10 не го подржуе и ме носи на мајкрософт страна кај шо пишуе дека ако го инсталирам драјверот data loss може да се деси и слично.
Имал ли некој сличен проблем, и да го реши без враќање на 7ца?
Немаш друг избор освен да користиш генерички драјвер од Мајкрософт. Би требало да функционира добро.

Иначе дај линк да од драјверот да разгледам подобро.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.744
Немаш друг избор освен да користиш генерички драјвер од Мајкрософт. Би требало да функционира добро.

Иначе дај линк да од драјверот да разгледам подобро.
А како да користам генеречки драјвер од Мајкрософт за bluetooth?
http://www.dell.com/support/home/us/en/19/Drivers/DriversDetails?driverId=24T1W
Нема копче bluetooth у action center
И коа идам connect не го наоѓа ни телефонот ни таблетот со bluetooth

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom