Ke pomine ko na kutre. Koj ke operira?готово веќе договорено е тука,само нека помине се ОК,пошто снимките ми изгледаат страшни,огромни скршеници има...
Денис од Аеродром...ќе помине,ама ептен е скршена,на снимката се гледаат ептен шилести скршеници на коската...како цело парче коска да и е оделено...Ke pomine ko na kutre. Koj ke operira?
Со една скршеница, исто со снимки, плочка, штрафови и анестезија околу 7000ден. во Куманово.Денеска Лара,ја удри кола...на булевар,ноката и е скршена на 2 места...ја однесовме на ветеринар,и направи снимка,утре е на операција...но малку сумата ми е солена,можеби е нормална,не знам,ради тоа пишувам,да ми кажете вие што мислите...снимање+целиот зафат(требало да се става штрафови,плочки...) ќе не кошта 10 илјади...дали е нормална цена или енормна цена ?
Да, не ве извести ветеринарот? Прашајте за хеморал, не на своја рака.се појави оток кај што и направија раната...дали е нормално ?
да ни даде тоа,ама тек во 12 треба да и се даде....се инати не јаде,ама му пишавме порака и ни врати за секунда,било нормално и за јадењето да сме пробале покасно,и за апчиња се инати не отвара вилица,ама вечер ако треба ќе и ја отворам на сила и ке и фрлам внатре апче,валјда не може да се задави...Да, не ве извести ветеринарот? Прашајте за хеморал, не на своја рака.
Canvac R што ќе кажеш?Rabisin
Стави и го апчето на јазикот и затвори и ја муцката. Сама ќе го голтне одмада ни даде тоа,ама тек во 12 треба да и се даде....се инати не јаде,ама му пишавме порака и ни врати за секунда,било нормално и за јадењето да сме пробале покасно,и за апчиња се инати не отвара вилица,ама вечер ако треба ќе и ја отворам на сила и ке и фрлам внатре апче,валјда не може да се задави...