Емиграција во Канада

• Креатор на темата Креатор на темата Seniorita
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ова ви беше корисно?

• Да

Гласови: 13 56,5%
  • Не

Гласови: 4 17,4%
  • Undefined / Шо ме е гајле (лол ^_^ )

Гласови: 6 26,1%

• Вкупно гласачи
    23
  • Гласањето е завршено на .
Здраво Друштво пред два дена земав бизнис визитор виза за канада ме интересира дали некој знае како може да влезам од канада во америка на легален начин а ако не може дали е лесно да се влезе на црно поззз

Каде може да се аплицира за Канадска виза,во амбасадата на канада или на др.место??кој се потребните документи , ве молам објаснете ми??

дали некој знај агент во Македонија за емиграција во Канада ?

Дали знае некој дали и каде во Македонија се аплицира за туристичка виза за во Канада ???

Дали знае некој дали и каде во Македонија се аплицира за туристичка виза за во Канада ???
Еднонасочната улица кога се оди накај Кисела после кафаната Љуц

Еднонасочната улица кога се оди накај Кисела после кафаната Љуц

Мислам дека нема виза центар за Канада го Скопје.. (за потребните медицински прегледи, знам дека има) Обично сите праќаат во Белград или Виена ..

Не ме држи за збор де :)

Каде може да се аплицира за Канадска виза,во амбасадата на канада или на др.место??кој се потребните документи , ве молам објаснете ми??

За каква виза? Туристичка? Иселеничка? Каква?

дали некој знај агент во Македонија за емиграција во Канада ?

Легален, т.е сертифициран од страна на Канада имаше една само, мислам Марија се викаше, ама во пензија е сега.. За други незнам, провери на cic.gc.ca

Последно уредено:
Мислам дека нема виза центар за Канада го Скопје.. (за потребните медицински прегледи, знам дека има) Обично сите праќаат во Белград или Виена ..

Не ме држи за збор де :)

Утре ако играме фудбал во салата на фискултурно на поминување ќе видам сликам и пишам точно што е

некои новости за Канада ??? Што се бара за да му ја збришиме таму :D Некој агент што посредува ???

Вадете БГ пасош сега може и во Канада без виза само со бг пасош,мислам не сега но од декември 2017
таман за 1 и пол негде се зима.

Има нов начин express entry, каде се собираат поени од работа, струка, образование итн..

За БГ пасош само за на гости, ништо повеќе за сега :-)

Дали знаете некоја агенција во Скопје што посредува за туристичка виза во канада?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom