INDIJANEC123
Женкар, Илуватар
така така нека се грабат само. Зато за некоја година се џабе ќе е, без луѓе се е безвредно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На која страна прочита??? Јас на градскиве портали шо ги следам нигде не видов вакво нешто.Од ко си ја закопа цела почит шо ја имаше ко доктор..
Ама ако, за среќен живот потребна е краткотрајна меморија.Прочитав на интернет.
http://www.ipult.info/index.php?page=details_privatno&id=352abe ohrigjani kaj moze da najdam smestaj, vila ili nesto slicno za nova godina![]()
На средина во калта сеdo kaj se kruznite tokovi?
do kaj se kruznite tokovi?
Не мојш да се приклучиш од уличињана кон Бејбунар, ни во кружноно кај болницана.И ај стигвиш некако до Охридска и налево па пак назад.Од Билјанини до Воска по Железничка преку ТуристичкаНа средина во калта сеДенес таква гужва по Јане Сандански имаше цела учица за отприлика 25 минути се врвеше..
Privatna firma upravuva so ulicnoto osvetluvanje sega.Добро кој курац со новине улични светилки?
Освен шо изгледаат помодерно, функционалност 0.
Улицана ми е ко во некој хорор филм, патот осветлен, на тротоарите жива темница. Дали имаат три грама памет, колку е мрачно и морбидно со новиве светилки?
А, цената за улично осветлување пак иста, а намалена потрошувачка на енергија?Privatna firma upravuva so ulicnoto osvetluvanje sega.
Sent from my D2403 using Tapatalk