Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Јас да сум не би ни пробала да дознаам. Единствено го бришеш од животот и продолжуваш понатаму. Зашто да си го губи времето да се распрашува по другарки кога очигледно типот е кукавица? Не вреди...
Па очигледно пошо или и се свиѓа типот или не е научена така педерски да ја шутне некој па не и се верува. А малце потешко е да избришеш некој што ти се свиѓал од живот не мислиш?

Sent from my Samsung Galaxy S6

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Ovie 2 nedeli mi se dosta turbulentni vo vrskata, sekojdnevni kavgi... vo globala sum vo vrska so devojka koja so tek na vreme se saka da bide po nejzino, ponekogas postavuva po nekoj uslov i slicno... porano koga se karavme (bese poretko) osekav nekoe neubavo cuvstvo, no sega kako da mi e seedn koga se karame i imam nekoi misli deka pocnuvam da se ladam na rezultat od cestite konflikti poradi nejziniot karakter..Kako i da e, veke 2 godini sme zaedno i taa pomina dosta teski momenti so mene, sekogas bese moja podrska i bese do mene koga mi bese najpotrebna, pa sakam da go vratam nekako sjajot na vrskata, bez problemi i slicno...bidejki ako prodolzam vaka imam cuvstvo deka veke nema da cuvstvuam nekoi silni cuvstva kon nea.. Nekoj sovet kako i dali bi mozelo da se sredi?

Џ

ЏинЏер

Гостин
Па очигледно пошо или и се свиѓа типот или не е научена така педерски да ја шутне некој па не и се верува. А малце потешко е да избришеш некој што ти се свиѓал од живот не мислиш?

Sent from my Samsung Galaxy S6
Потешко, но не и невозможно. Ако тој некој не заслужува (а и не сака) да е дел од мојот живот зошто не би го избришала?

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Ovie 2 nedeli mi se dosta turbulentni vo vrskata, sekojdnevni kavgi... vo globala sum vo vrska so devojka koja so tek na vreme se saka da bide po nejzino, ponekogas postavuva po nekoj uslov i slicno... porano koga se karavme (bese poretko) osekav nekoe neubavo cuvstvo, no sega kako da mi e seedn koga se karame i imam nekoi misli deka pocnuvam da se ladam na rezultat od cestite konflikti poradi nejziniot karakter..Kako i da e, veke 2 godini sme zaedno i taa pomina dosta teski momenti so mene, sekogas bese moja podrska i bese do mene koga mi bese najpotrebna, pa sakam da go vratam nekako sjajot na vrskata, bez problemi i slicno...bidejki ako prodolzam vaka imam cuvstvo deka veke nema da cuvstvuam nekoi silni cuvstva kon nea.. Nekoj sovet kako i dali bi mozelo da se sredi?
Има граници до каде може да оди меѓусебна толеранција или прифаќање на разликите во карактерот, ако не можеш или не можете да направите компромиси околу тие работи, нема да ја биди врската. Кој да се промени? кој да се откаже од споствените вредности и да се потчини на другиот и “трпи“?
Не знам за шо се расправате али ако се тоа работи околу кои можете да премините, во ред али ако се тоа работи битни за тебе или неа и околу не сте спремни да попуштите.... сјајот нема да го вратите

Tommy1207

Појмааа немаммм
Член од
2 декември 2009
Мислења
64
Поени од реакции
4
Пред некои 2-3 месеци прекинав една врска едноставно не идеше и тоа е.Единствено добро што излезе ми е синот ама сега и него го гледам на "рецепта" ама тоа е.Сега се соочувам со пробле што не сум навикнат да функционирам сам едноставно не ми е убаво.Денешниве девојки (по мое мислење и искуство) не се многу заинтересирани за топол дом и семејство и стварно не знам каде у градов да се движам за да најдам некоја сродна душа.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.025
Поени од реакции
12.696
Пред некои 2-3 месеци прекинав една врска едноставно не идеше и тоа е.Единствено добро што излезе ми е синот ама сега и него го гледам на "рецепта" ама тоа е.Сега се соочувам со пробле што не сум навикнат да функционирам сам едноставно не ми е убаво.Денешниве девојки (по мое мислење и искуство) не се многу заинтересирани за топол дом и семејство и стварно не знам каде у градов да се движам за да најдам некоја сродна душа.
Еве не знам....

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Во Пустец си ја барај сродната душа.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Денеска додека бев на одмор во училиштето, си правев муабет со нејзините другари (машки).
И таа полека се доближи до мене за да ме праша дали утре ќе одам да садам дрва на "ден на дрвото".
Поради тоа што јас сум ќе одам, мислам дека и таа ќе оде, па дали е можно таа да очекува утре нешто да се случи или само ме прашала од љубопитност? :unsure:
А бре Ване, ме пресмеа! :LOL::LOL::LOL:

Kajgana Shop

На врв Bottom