C
Castiel
Гостин
И не заборавајте дека и обратно исто и за жените важи.
Па очигледно пошо или и се свиѓа типот или не е научена така педерски да ја шутне некој па не и се верува. А малце потешко е да избришеш некој што ти се свиѓал од живот не мислиш?Јас да сум не би ни пробала да дознаам. Единствено го бришеш од животот и продолжуваш понатаму. Зашто да си го губи времето да се распрашува по другарки кога очигледно типот е кукавица? Не вреди...
Потешко, но не и невозможно. Ако тој некој не заслужува (а и не сака) да е дел од мојот живот зошто не би го избришала?Па очигледно пошо или и се свиѓа типот или не е научена така педерски да ја шутне некој па не и се верува. А малце потешко е да избришеш некој што ти се свиѓал од живот не мислиш?
Sent from my Samsung Galaxy S6
Има граници до каде може да оди меѓусебна толеранција или прифаќање на разликите во карактерот, ако не можеш или не можете да направите компромиси околу тие работи, нема да ја биди врската. Кој да се промени? кој да се откаже од споствените вредности и да се потчини на другиот и “трпи“?Ovie 2 nedeli mi se dosta turbulentni vo vrskata, sekojdnevni kavgi... vo globala sum vo vrska so devojka koja so tek na vreme se saka da bide po nejzino, ponekogas postavuva po nekoj uslov i slicno... porano koga se karavme (bese poretko) osekav nekoe neubavo cuvstvo, no sega kako da mi e seedn koga se karame i imam nekoi misli deka pocnuvam da se ladam na rezultat od cestite konflikti poradi nejziniot karakter..Kako i da e, veke 2 godini sme zaedno i taa pomina dosta teski momenti so mene, sekogas bese moja podrska i bese do mene koga mi bese najpotrebna, pa sakam da go vratam nekako sjajot na vrskata, bez problemi i slicno...bidejki ako prodolzam vaka imam cuvstvo deka veke nema da cuvstvuam nekoi silni cuvstva kon nea.. Nekoj sovet kako i dali bi mozelo da se sredi?
И девојките го прават истото.Дечки, кажувате "ќе се чуеме" на девојка која не планирате да ја барате? Почнав да си правам вакви филмови![]()
Добро Ланги ти од други причини не им се јавуешИ девојките го прават истото.![]()
Еве не знам....Пред некои 2-3 месеци прекинав една врска едноставно не идеше и тоа е.Единствено добро што излезе ми е синот ама сега и него го гледам на "рецепта" ама тоа е.Сега се соочувам со пробле што не сум навикнат да функционирам сам едноставно не ми е убаво.Денешниве девојки (по мое мислење и искуство) не се многу заинтересирани за топол дом и семејство и стварно не знам каде у градов да се движам за да најдам некоја сродна душа.
Во Пустец си ја барај сродната душа.Пред некои 2-3 месеци прекинав една врска едноставно не идеше и тоа е.Единствено добро што излезе ми е синот ама сега и него го гледам на "рецепта" ама тоа е.Сега се соочувам со пробле што не сум навикнат да функционирам сам едноставно не ми е убаво.Денешниве девојки (по мое мислење и искуство) не се многу заинтересирани за топол дом и семејство и стварно не знам каде у градов да се движам за да најдам некоја сродна душа.
А бре Ване, ме пресмеа!Денеска додека бев на одмор во училиштето, си правев муабет со нејзините другари (машки).
И таа полека се доближи до мене за да ме праша дали утре ќе одам да садам дрва на "ден на дрвото".
Поради тоа што јас сум ќе одам, мислам дека и таа ќе оде, па дали е можно таа да очекува утре нешто да се случи или само ме прашала од љубопитност?![]()
Што е толку смешно?А бре Ване, ме пресмеа!![]()
Што само прашуваш, а не дејствувашШто е толку смешно?![]()
Премногу сум срамежлив, па не сакам да ја утнам од прва.Што само прашуваш, а не дејствуваш![]()