H
HoT IcE
Гостин
Општо ќе биде подобра одбрана. Одлично ги координира..Гледајте сега колку ке падне процентот на голови примени со глава
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Општо ќе биде подобра одбрана. Одлично ги координира..Гледајте сега колку ке падне процентот на голови примени со глава
Целата клупа беше пратена на загревање.пак ке ти речам, доколку Мурињо одлучил да не го игра Коста поради лошата форма шо к.. бараше да го загрева и да го пушти Лофтус и Кенеди ???
Не заебавај Мурињо знај да испровоцира играч како никој друг, ако му го фрли пикот на Коста ке има вакви сценариа се почесто.
Микел со Коста ми го спореди, ок.Целата клупа беше пратена на загревање.
Тогаш и Микел требаше да го мава со маркерот, бидејќи нели и он подлегнува на бламажа.
Можеби незнам, по тоа што пратам фудбал ова е прв играч кој му има вака реагирано на Мурињо.
Останатите сите биле мотивирани како камиказа пред саморазнесување.
Не верувам бидејќи веќе беше во центарот со Ева, уште едно сценарио би било премногу.
@vidooq Не патиме ние сезонава од голови со глава, проблемот ни се индивидуални грешки после кои паѓа обавезно гол.
Имаше еден податок на Скај, во кој убедливо сме први во тој сегмент, после нас е Сандерленд.
Ја пропушташ поентата.Микел со Коста ми го спореди, ок.
Микел за таа плата шо ја срка години уназад а ништо буквално не прај, треба 90 мин. дури трај натпреварот да трча покрај линија и да ќути.
Целата клупа беше пратена на загревање.
Тогаш и Микел требаше да го мава со маркерот, бидејќи нели и он подлегнува на бламажа.
Можеби незнам, по тоа што пратам фудбал ова е прв играч кој му има вака реагирано на Мурињо.
Останатите сите биле мотивирани како камиказа пред саморазнесување.
Не верувам бидејќи веќе беше во центарот со Ева, уште едно сценарио би било премногу.
@vidooq Не патиме ние сезонава од голови со глава, проблемот ни се индивидуални грешки после кои паѓа обавезно гол.
Имаше еден податок на Скај, во кој убедливо сме први во тој сегмент, после нас е Сандерленд.
јас ти ја сфаќам тебе поентата, туку ти не го сфаќаш потегот на Мурињо, прво мислевте дека од тактичка замисла е седнат Коста на клупа, па после се виде зошто уствари бил седнат на клупа.Ја пропушташ поентата.
Еве ајде вака. Фабрегас имаше очајна партија против Тотенхем. Илјада проценти заслужива да биде седнат на клупа утре. На негово место може да влезе било кој Лофтус, Оскар, Микел.
Доколку имаме тесен резултат, притоа секако дека целата клупа ќе биде испратена на загревање нормално е дека ќе влезе некој дефанзивно ориентиран играч. Рамирес и Џилабоџи (пример), а Фабрегас покрај тоа што е пратен во 70 да се загрева ќе се врати на клупа.
И притоа треба да фрли маркер кон Мурињо затоа што е избламиран, така?
Ова сезона Микел има еднаков учинок со Фабрегас, Коста, Хазард, Оскар.
Ништо повеќе не треба да се привилегирани тие од Кенеди, Лофтус и Траоре.
Ако си добар играш, ако не си седиш на клупа. Просто, едноставно.
тој потег покажуваше кој е главен, што ако се фаќале за гуша во Тел Авив е оправдано.не го правдам ич Коста за понашањето негово, ама не го правдам и на Мурињо потегот шо го пушти да се загрева 20 мин. и не го кладе во игра, то е подценвање на играчот, сите знајме Мурињо колку знај да биди гнасен во тие работи ако е закасан со некој играч.
А за то дека никој тренер нема да го сака мало морген, поготово Симеоне сака такви ратници како него.
За дисциплината на играчите има најмногу улога тренерот, нас тренерот ни е еден од најарогантните тренери на денешницата и нека не ве чуди ваквото понашање на играчите.
таман работа да се фаќале за гуша, без напаѓач ке останиме до Јануаритој потег покажуваше кој е главен, што ако се фаќале за гуша во Тел Авив е оправдано.
метафорично кажано, како ида е повеќе од јасно е дека циганинот нема карактер за да игра во јак клуб (рака на срце има врвни фудбалски квалитети) , понашањето муе бедно и сите кои што не се фанови на Челси не го сакаат, плус еве сега е во конфликт со Мурињо кој што до Јануар лично неверувам дека ке заигра и потоа на добош, али ке видиме утре можда ме демантирааттаман работа да се фаќале за гуша, без напаѓач ке останиме до Јануари
Мурињо му дал некоја задача во текот на натпреварот а овој не ја извршил и имаше реакции од двајцата во текот на натпреварот, после во соблекувална се било ок, барем така кажа Мурињо.
Ау бато не знаев за ова. Мислам дека со Порто примивме еден со глава, не сум сигурен а ме мрзи да барам.Имате примено 7 гола со глава, и сте на прво место во тој поглед од сите ПЛ тимови.