Македонско фудбалско првенство 2015/16

Кој ќе биде шампион во првата лига?

• Вкупно гласачи
    165
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.163
Поени од реакции
4.717
Значи неверојатно колку апла помош добива Вардар од судиите. Секој контакт автоматски значи прекршок, особено пред 16 минимум 10 фаули им се судат секој натпревар кај што сум ги пратил. Пенали фрчаат... Партиски клуб како никогаш досега станаа
Ај сеа реално, кажи кој пенал досега сезонава беше непостоечки од досудените за Вардар ? Мене сомнителен ми беше еден само, против Брегалница минатото коло, мада коа ќе видиш дека решен беше натпреварот не влијаеше премногу. Денес освен еден непостоечки фаул у прво, другото беше прилично коректно, тие пред 16 си се реални фаули, и минатото коло имаше доста, ама знаат и Ромеро и Фелипе и Шиле да се подместат и да изнудат фаул, на копачиве у лигава толку им треба за фаул да направат. Не претерувај, ни една утакмица до сега Вардар не доби ради судиска помош, тоа што лигава е аматерска па такви се и судиите е друг проблем

Член од
14 април 2010
Мислења
4.704
Поени од реакции
6.092
Abe zelki zeleni, nie ne se krieme vas i vo toa temata vasa ve nemase da pisete niso, posledna aktivnost vi e pred mesec ipol koga pobedivte posleden pat. Dodeka u na Vardar slobodno mozes da razgledas dali e stama.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.364
Поени од реакции
3.450
Вардар била наместена 1 сега ми кажа еден човек што имал улога во натпреварот.
Исто и за Силекс рече..

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.230
Поени од реакции
76.185
Значи неверојатно колку апла помош добива Вардар од судиите. Секој контакт автоматски значи прекршок, особено пред 16 минимум 10 фаули им се судат секој натпревар кај што сум ги пратил. Пенали фрчаат... Партиски клуб како никогаш досега станаа
На последните два натпревари навистина имавме помош од судиите. Пеналот беше чист пенал со тоа што можеше и црвен картон да му даде на голманот на Турново, ама реално е дека ептен пристрасно судење имаше во наша корист. И со Брегалница и со Турново добивме некои непостоечки слободни, денес голот го дадовме со фаул, а имаше неколку офсајд ситуации што не ги кренаа.
Ама како што во последните два меча имаме убаво судење, толку катастрофално имавме на пример во цела ланска сезона. Тоа што вие гледате пристрасно малце е друга работа :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1448220412][/DOUBLEPOST]
Штама шо би рекол Коњаникот :icon_mrgr:
Уште сме први иначе... :icon_mrgr::blablab:

Член од
14 август 2012
Мислења
1.709
Поени од реакции
738
абе некој случајно да не има табели од 2ра младинска лига, за пом. пионери, а ако има и за пионери кадети и младинци да ми прате.

Sent from my 6036Y using Tapatalk

G

Goldie

Гостин
Работнички - Вардар ќе се игра во Сабота во Велес, 13:00 часот.

Интересно е што ставиле карта 100 денари, баш ме интересира како ќе успеат да наплатат кога на стадионот има 10 дупки од кај што може бесплатно да се влезе :D

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100

Интересно е што ставиле карта 100 денари, баш ме интересира како ќе успеат да наплатат кога на стадионот има 10 дупки од кај што може бесплатно да се влезе :D
SGS pa neka probat po dupki

G

Goldie

Гостин
SGS pa neka probat po dupki
Повеќе пари ќе треба да дадат за обезбедување отколку од карти што ќе соберат. Они и со Велешани нема да испаднат на крај поради плаќањево на картиве а не пак ако дојдат и Комити, можеш да замислиш што ќе стане..

Член од
25 ноември 2015
Мислења
5
Поени од реакции
2

Bev na kup Rabotnicki - Sileks i mislam samo jas i dvajcata so mene plativme karta a imase okolu 200 luge

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom