- Член од
- 1 декември 2015
- Мислења
- 1
- Поени од реакции
- 0
Ако можам каде да најдам курс по готвење во Скопје?
Вo Џaмбo мoже дa имaдали знае некој каде може да најдам во Скопјево илуминатни (мислам така се викаат) бои.... оние флуоросцентните?
Jas go rabotam google adsense pa izleguva po pola maledonska plata[DOUBLEPOST=1449007126][/DOUBLEPOST]Дали некој има искуство со онлајн работа преку интернет и ако може да ми каже некоја страна и искуство?
Sto se raboti so stranava i kolku se zarabotuva i dali te isplatile do sega?upwork .com
во јануари правам 6 години како работам на странава топло ја препорачувам на било кој што бара ваков тип на работа.
Извини ама морам на дел од твоето прашање да одговорам со РЕТОРИЧКО ПРАШАЊЕ.Jas go rabotam google adsense pa izleguva po pola maledonska plata[DOUBLEPOST=1449007126][/DOUBLEPOST]
Sto se raboti so stranava i kolku se zarabotuva i dali te isplatile do sega?
Де бе брат да му ебам мајката, ко да ти ги донеле дома тајните од ватиканDecki majka mi mi go kupila ova po greshka vo tinex ako moze nekoj sto razbira germanski da mi objasni za sto e?
Druze da ne e ona za pred bricenje sto gi cisti liceto, zatoa sto nekako mala mi e tubava za body wash?Де бе брат да му ебам мајката, ко да ти ги донеле дома тајните од ватикан
Гел за туширање е.
Крем за мажи со Q10 против брчкиDecki majka mi mi go kupila ova po greshka vo tinex ako moze nekoj sto razbira germanski da mi objasni za sto e?
Гел зa миење лице сo Q10 прoтив брчки (стaреење нa лицетo)Decki majka mi mi go kupila ova po greshka vo tinex ako moze nekoj sto razbira germanski da mi objasni za sto e?
Јазичен Центар Аполо 078 449 677Да не знаете некое школо за странски јазици што држат курсеви по словенечки?
Во книжари има побарајРизик , Монопол и сл?