Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Jas najdov igrac, mislam deka sme taman 12, neka prebroi nekoj ako moze, ne sum doma.

Ako moze nekoj da najde golman super, ako ne ednata ekipa neka se menjaat, ne e strasno

1. @Saeta Rubia
2. @AleKostov
3. wiksa (daj probajte da najdete nekoj mesto mene zanikade sum, ako ne uspeete ke rizikuvam vakov ke dojdam da ne otkazuvame)
4. @MagiciaN
5. @ob1
6. @Castiel
7. @Fastforza
8. @Корисничко име:
9. @Сладоледџија
10. ob2
11.mamba2

@TheWhiteMamba[DOUBLEPOST=1448772053][/DOUBLEPOST]нема шанси со ова здравје јас да се појавам утре, место на подобро само на полошо иде нема да ризикувам. пробајте да најдете само уште еден (најдобро голман) и без замени ќе бидете

Последно уредено:
@Сладоледџија Бар можеше да кажеш дека не планираш да дојдеш ќе најдевме уште еден човек.
јас стварно се извинувам, крив сум, вчера на роденден заглавив па се напив и цел ден денес знаеш како го поминав и сосема заборавив за денес

јас стварно се извинувам, крив сум, вчера на роденден заглавив па се напив и цел ден денес знаеш како го поминав и сосема заборавив за денес
Си ја знаеш казната нели, наредни 4 пријавувања автоматски си идеш во измени без разлика дали си 1 или 13 пријавен.

Ајде да го отвориме и пријавувањето за оваа недела, јас не сум целосно опоравен со здравјево и ќе се пишам ама земете ме со доза на резерва се надевам ќе бидам подобар ама ке потврдам во сабота ако до тогаш има поголема заинтересираност ќе го отстапам местото :)

1. wiksa

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom