Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки да ве прашам. Скоро бев на интервју пред две недели, и сега кога го куцам бројчето ми покажува "Преписката се намира в зад'лжителна процедура за с'гласуване с'с заинтересуваните институции." Дали вака на сите им пишува после интервју?
Пошо знам претходно пред да ме прекратат, вака пишуваа пред да ги одобрат молбите и се чекаше доста долго време???
Ovoj status sto ti go pisuva e vo red. Znaci si vo procedura :)

Ne se sekirajte narodee site kesi dobieme pasosi eve so dopolnitelna se stignati do 9 iladi so odobruvanje na molbi se do 8 iladi sega do nova god I ovie od 8 do 9 ke bidat pregledeni potoa nekade mart da ja zavrsat 2014 pa ke zapocnat so 2015 lani nas od 2014 ne zapocnaa maj mesec a vie od 2015 porano ke ve zapocnat zosto do mart mesec sekako ke ja iscistat 2014 taka da poleka za site ke bide gledat e deka brzo si ja vrsat rabotata daj Boze taka i da prodolzi sekogas da bide taka :)

Za potpis od viceprezidento se stasani do 6500 +/- nekoe brojce, sega proveruvav, znaci moeto brojce pred nedela vreme bese pregledano i zabeleziv deka vo period od eden mesec odobruvaat okolu 1000 brojcinja, sto znaci za dve/tri nedeli site sto se naogate od 6500 do 7500 ocekuvajte rezultati! A inaku batalete toa sto vikate do 9000 se pregledani i vrateni, ostaveni vo zadolzitelna! Sledete koga vi odobrat za potpis od viceprezidento sve ostanato nema fajda!

Ovoj status sto ti go pisuva e vo red. Znaci si vo procedura :)
Знам дека статусот е во ред, само мислев дека после 5-6 месеци ќе ми го пишува ова, а не одма после интервјуто :) Како и да е, поминав се, оставам сега да поминат 15+ месеци некаде па кога ќе проверам бројчето да ми биде одобрено :)))
До тогаш, на сите што чекаат и што се во процедура Ви посакувам успех :)

Za potpis od viceprezidento se stasani do 6500 +/- nekoe brojce, sega proveruvav, znaci moeto brojce pred nedela vreme bese pregledano i zabeleziv deka vo period od eden mesec odobruvaat okolu 1000 brojcinja, sto znaci za dve/tri nedeli site sto se naogate od 6500 do 7500 ocekuvajte rezultati! A inaku batalete toa sto vikate do 9000 se pregledani i vrateni, ostaveni vo zadolzitelna! Sledete koga vi odobrat za potpis od viceprezidento sve ostanato nema fajda!
Od koja godina ova?

Дали некој може да ми каже, колку може да помогне за добивање пасош потврда од тоа дека пра- дедо служел војска во Бугарија ??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom