Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Dali go znae nekoj brojot na Emi sto dava casovi finansisko smetkovodstvo? Bi gi zamolila tie sto go znaat da mi go pisat vo poraka :):)

Дали се плаќа и колку за уверение за положени испити и уверение за редовно запишан семестар?

Дали се плаќа и колку за уверение за положени испити и уверение за редовно запишан семестар?
500денари за положени испити и 100 за уверение за редовно запишан семестар. Можеш на една уплатница да уплатиш 600 денари за двете.

А можеш ли да ми кажеш трансакциска,уплатна сметка на која треба да се уплати и приходна шифра или ако сакаш да ми ја сликнеш уплатницата?

Колеги, уверението за положени испити треба сами да го пополниме? И колку време се чека на студентски за заверка на него и на УППИ?

Што точно се плаќа за втор колоквиум? Административна такса?
И пријавата што треба да се пополни онлајн на Iknow, кога ќе може да се пополни? :D

Што точно се плаќа за втор колоквиум? Административна такса?
И пријавата што треба да се пополни онлајн на Iknow, кога ќе може да се пополни? :D

Си плаќаш 50 ден. административна такса и носиш пријава, ја купуваш од книжарата на факс 30 ден. мислам беше.

Постои ли pdf верзија на учебникот Финансиски пазари и институции од 2009год од Михаил Петковски? Да знам дали ( и каде ) да барам.

За пријавувањето на iknow системот,треба да се пријават сите предмети или само положени? И како се уплаќа административна такса преку телефон? Фала однапред :)

За пријавувањето на iknow системот,треба да се пријават сите предмети или само положени? И како се уплаќа административна такса преку телефон? Фала однапред :)
Само положените ги пријавуваш.
За таксена марка праќаш порака TM име, презиме и 50 пишуваш на 144 166

• Ми се допаѓа
Reactions: ;-)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom