INDIJANEC123
Женкар, Илуватар
Излези момче за да ја видиш арапската раса. Кренете раце високо горе арапско ќе биде и криволачко поле!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Случувањата во Париз да не се поврзуваат со бегалците, порачаа активистите кои денеска во Скопје го одржаа традиционалниот бегалски марш. Со солзи на очите, во првите редови на маршот беше и француската амбасадорка во Скопје Лоренс Оер која застана зад транспарентот „Бегалци без граници“. Таа одби да даде изјава за медиумите, меѓутоа за денеска најавена е прес-конференција на која таа ќе се обрати.
http://novatv.mk/index.php?navig=8&cat=2&vest=25534
Е па тука е клучот на вистината зошто не ги напаѓа ? А иначе пак ќе повторам. Дури сега пред неколку дена Исис се вметне на листата на Израел како терористичка организација. А иначе незнам дали знаеш Исис неколку пати се закани на палестина. Најголем непријател на Хамас а и у опште на Палестина моментално е Исис. А интересно на Израел не е ....тоа сигурно... а не напаѓаат во Израел, ем има во Израел обезбедување, ем Израел не ги напаѓа ...
Франција редовно застануваше зад Муслиманите/Албанците во Македонија (како и остатокот од западот). Франција застана и зад Грција, при приемот во НАТО.
Значи секогаш против нас.
Мене ми е жал за луѓето кои погинаа у Париз, али сега, амбасадорката нека иде у Солун или на Јаја-Паша да плаче, нека ми се тргне од пред очи, матер им ебам дволична.
Најголема смешка е што нашиве Муслимани го отфрлија традиционалниот Ислам, кој со векови го практикуваат нивните претци и ја прифатија оваа арапска измислица од 18-ти век.Многу корисно би било, кога на некој нормален политичар би му текнало со закон да го забрани вахабизмот/салафизмот и сите тие сомнителни организации поврзани со арапско-катарски фондови и невладини организации, прогласувајќи ги за примарна закана за националната безведност и нивно изедначување со нацизмот. Стварно, ако може некој да повикува на шеријатско општество, колење на кафири и ширење на арапска култура по пат на закана и насилство, зошто тогаш да биде забранета нацистичката идеологија, кога по многу работи делат сличности и промовираат скоро слични вредности кои ја загрозуваат слободата на човекот и неговите основни права?
Најголема смешка е што нашиве Муслимани го отфрлија традиционалниот Ислам, кој со векови го практикуваат нивните претци и ја прифатија оваа арапска измислица од 18-ти век.
Пошто глеам, се зафатени со славје, еве ја место нив ќе пишам:
ova go napravil srpskata tajna sluzba
Police have established the identity of one of the terrorists behind the attacks on the Bataclan concert hall in Paris. His fingerprints have been used to identify him. The attacker was a French citizen, BFM TV reported.
Еден од напаѓачите француски државјанин.
Со кој образ денеска хипиците искочија на некаков си марш? Како не им е срам да искочат и да се борат за некакви права на бегалиците? Преку куров од Хелсиншки комитет, педери, лезбејки, хипиците, хипстери, либерали и остали open mind говна и шлајмови, што поддржуваат вакви цели...
може да се најдат некакви слики по интернетов?Со кој образ денеска хипиците искочија на некаков си марш? Како не им е срам да искочат и да се борат за некакви права на бегалиците? Преку куров од Хелсиншки комитет, педери, лезбејки, хипиците, хипстери, либерали и остали open mind говна и шлајмови, што поддржуваат вакви цели...
https://www.youtube.com/watch?v=sPWKtyKlVXEможе да се најдат некакви слики по интернетов?
Ќе извадат кај да е слики од Ленка,Солидарност или Цивил.може да се најдат некакви слики по интернетов?