Оние паролине "Pray for Paris" ми се многу јаки, па од многу молење се случува ова.
п.с:Колку само ме нервираат овие што ги бранат во случајов мигрантиве (а општо педери, црнци, муслимани, итн итн), мислат дека оти лесно прифатиле некои "нови сваќања во светот" и можат да се нарекуваат интелектуалци, се што е обратно од нивното мислење дрско да го оценат како неинтелигентност.
Да се разбереме,мене ми е жал за сите невини луѓе,НЕВИНИ кои страдаат низ светот.Но мразам и не можам да разберам како некој човек од Парис,пошо е ПАРИС,е повеќе битен,од некој што е од египет,или африка,или па Македонија...не можам да разберам како за нашите деца,врсници,кои ги утепаа во смилковско,никој од странциве не објави слика за нив,никој не се молеше за смилковци,никој не се замараше со тоа...во африка се колат и палат секојдевно невини луѓе,деца,жени,светот е нем на тоа.За египет исто немаше нит пароли нит некој од европа,уште помалку од кај нас,го заболе курот тогаш за тоа.
Ама,тоа е се психологија,почни од наши вести кои 4 пати вечерва дадоа за терористичкиов напад,па заврши со некој "небитни" фан страни,почнувајќи од страници за фудбалски клубови,барца,реал,мајами,па завршувајќи со 9гаг и слични.
Секој човечки живот има иста вредност,без разлика која боја нација или од каде е,затоа не треба да се има двоен стандард,од тоа ми се бљуе и не можам да го поднесам.
(не е за тебе напишано ама морав да се надоврзам на паролите)