RadE_Strongest
Field Marshal
- Член од
- 31 март 2009
- Мислења
- 665
- Поени од реакции
- 334
јас , завршив пред 3-4 месециДруштво, користел некој роакутан?
јас , завршив пред 3-4 месециДруштво, користел некој роакутан?
Cool, ППјас , завршив пред 3-4 месеци
Една колешка моја ги пие и се напраи ко свиња.Здраво.
Има ли некој користено Diane таблети ?
Diane се за хормонска терапија и за контацепција, значи хормонални таблети, не за превентива од акни!Здраво.
Има ли некој користено Diane таблети ?
ај ако сакаш остави контакт и кажи за кој човек се работи, или евентуално некој друг ако знае нека пишеОк ај вака сега пошо гледам сите си имате проблем со нунулици итн да ви кажам нешто има еден човек кој што прави една маст стрикно на растителна база.е сега финтава е што навистина маста помага не е како некој со краткорочни ефекти или пак да треба подолг период на чекање да се видат резултати,значи човеков што ја произведува мислам дека ја прави повеќе од 40 години оваа маст.Каратеристично за неа е што вечерта нанесуваш утредента веќе се губат бубулиците со дена дена третирање бубулиците аш ги нема непостојат, е сега може само проблем да ви биде декацената е малку солена ама дека помага помага проверено и јас сум ја користел и други кој што ги познавам е сега кој сака повеќе информации нека пише на пп ако сака да му дадам контакт од човекот
стави слика од лузните да видам, лузна е општ поим, јас пиев пред година дена роакутан и сеа со тек на време лузните и црвенилото се повлекоа на минимално, мислам дека и редовното бричење придонесува до тргање на старата и мртва кожа и потикнување на обнова КОЛКУ ТОЛКУ ... некој сега да ме запознае и да му кажам дека сум имал сериозни акни и лузни ке ми се изнасме првен а потоа ке помисли дека нешто ми фали у главата....Дечки вака. Лани зимата пиев роакутан (декември-мај) по препорака од Д-р Бисерковска од Ремедика. Ок беше, се повлекоа акните, имам уште по некое црвенило, се надевам и тоа ќе се повлече.
Е сега, ми останаа лузините. Денес бев после 4 месеци, ми препорача за лузните ласерска терапија, 3 третмани во вредност од 800 евра. Ми се виде доста скапо. Не е дека не сум спремен да ги дадам парите, но ме интересира дали некој има идено кај нив, дали има резултати после ласерот, дали се исплаќа да дадам 800 евра?
Која доза на роакутан ја пиеше? Јас пиев по 20 мг (2 апчиња по 10 мг одеднаш) дневно. Ќе постирам утре слика, мада се познаваат лузните, не е така едноставно.стави слика од лузните да видам, лузна е општ поим, јас пиев пред година дена роакутан и сеа со тек на време лузните и црвенилото се повлекоа на минимално, мислам дека и редовното бричење придонесува до тргање на старата и мртва кожа и потикнување на обнова КОЛКУ ТОЛКУ ... некој сега да ме запознае и да му кажам дека сум имал сериозни акни и лузни ке ми се изнасме првен а потоа ке помисли дека нешто ми фали у главата....
во секој случај слика, од рука викам дека не ти треба ласер терапија али еве првен слика да видам...
Piramidalna sema do total: 7600 mg ili 80mg x 1kg tezina (95kg)Која доза на роакутан ја пиеше? Јас пиев по 20 мг (2 апчиња по 10 мг одеднаш) дневно. Ќе постирам утре слика, мада се познаваат лузните, не е така едноставно.