Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Со кој ум ги пишав германциве фикс 2ка? :facepalm:

дајте 2-3 за вечерва НБА оти ми го спопика Мец квалитетно.

Колку мизерна минутажа добива Швед у пм.[DOUBLEPOST=1447449066][/DOUBLEPOST]Имав една кошарка од Британија +,1/4 27 коша покатастрофа не можеше да играат,втора и трета 49 и 51 кош.Почнуваат 4/4 одма жестоко(тоталот скокна на 176,5 а јас ги имав 173,5) и последните 6 минути благе везе си немаат.А гостите неписмени, имаат -7,и 0 фаули имаа,па сега прават фаули како будали последните 40секунди.Е глупаци.

18-20 последна четвртина мамето ваше кралско.

Последно уредено:
Ги издвоив Чешка, Словачка и Полска како утакмици кај што очекував да паднат голови и остана само да одберам дали да играм ГГ прво или ГГ второ. Нормално одбрав ГГ прво, а сите испаднаа ГГ второ. Увек од две работи погрешното го бирам.:tapp:

katastrofa sum minative dva dena :([DOUBLEPOST=1447370222][/DOUBLEPOST]Пинар 1
Босна 1
коеф 2,5
уплата 2000
среќно и се надевам ќе се извадам од минусот 1500ден од претходниве два дена
продолжува лошата серија
утре одам со последните пари ако паднам пауза до идниот викенд
барса 1
ростов 1
будучност 1
крка 1
коеф 2,25
уплата 5000
среќно

Сакате бе Dota 2 утакмици за кладење? :D

LGD(-1.5) - C9 @ 1.78 pinnaclesports

Исто ја имате и на bet365, LGD Gaming to win 2-0 @ 1.72 . Би требало лесно да е. :)

Уше тоа остана да се кладиме на видео игри , на ова другово му ебавме матер
Па кога ќе нема прва лига фудбал, мора да се бара друго нешто. Некој ракомет, друг кошарка, сега може и на видео игри да се проба. :D Не е лошо да се игра на е-спорт, уште не е толку развиен за кладење и се дешава многу пати да го "промашет" коефицентот кладилниците, нормално, треба и самиот да ја пратиш играта, па да знаеш на кој тим да уплатиш и дали ти се исплаќа бетот.

Обично уплаќам на "аутсајдерот" на дота2 мечевите, бидејќи сепак е само видео игра и може полесно да се изненади фаворитот отколку да речиме фудбал, ама ево денес уплатив на фаворитов и изгубив. :toe:

едит: Да надополнам исто така, коефицентите за натпреварите многу зависат од community-то, па така ако еден тим имаат многу фанови поради X причини, фановите ставаат пари/ајтеми во вредност и на другиот тим многу се крева коефицентот за победа и многу пати каде шо треба да е 50%-50% коефицентите за тимовите, некогаш е 70%-30% поради hype на некој тим/играч. Тие шо пратат малце дота, знаат колку пари можеше да се земи играјќи против НаВи. :D

Последно уредено:
Сакате бе Dota 2 утакмици за кладење? :D

LGD(-1.5) - C9 @ 1.78 pinnaclesports

Исто ја имате и на bet365, LGD Gaming to win 2-0 @ 1.72 . Би требало лесно да е. :)
Местат и таму или уште се „чесни“

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom