Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Де прочитај, па ќе разбереш. Писмен си, така?
изгледа само пуно остана да го чита, и на битушанците им здосадиНе застанувам да читам твој километарски пост ни да ми дадат 100 евра гратис.
ОК фер. За тебе значи треба сликовница, евентуално стрип. Ќе видам што можам да направам, ама не се надевај многу.Не застанувам да читам твој километарски пост ни да ми дадат 100 евра гратис.
ОК фер. За тебе значи треба сликовница, евентуално стрип. Ќе видам што можам да направам, ама не се надевај многу.![]()
Да навистина, тоа беше грешка. Не се работи за кампови туку за населби од цврста градба (куќи или згради) за барем 30.000 имигранти (така кажаа тие од УНЦХР).
Сварено, или не - куќи/зградите за имигрантите сепак ќе ги платиш (и ти, заедно со другите во Македонија). Па онака ме интересираше да не сакаш да земеш и дома некој имигрант. Така рече Пуно, дека вие симпатизерите на левицата сте биле на нивна страна, за давање подршка за гостопримство на имигрантите.
Имаш ли дома одреден простор за молитви? Треба да има прозор кон Мека (тоа е некаде на југ одовде), и да набавиш нинџа одела за сите женски членови од семејството. Е да, и храна по (К)(Х)асап, и интернетот да биде побрз. Предност е ако зборуваш и некој збор Арапски. Сигурно испуштив нешто, ама ќе ти кажат они. Ајде. Поздрав.
Дај боже да се смееш (па макар и како недоквакан, каков што си)
Само мене повеќе накај плачка ми иде работава:
http://dnevnik.mk/default.asp?ItemID=E2BA78A183503141BB399DB9F3CEF6C7
Не се чуствуваш поглупо, одошто реално си?
Прегледај го приврзокот 132949
Ако власта не го прифати овој диктат, тогаш нема да ги платиме.Сварено, или не - куќи/зградите за имигрантите сепак ќе ги платиш (и ти, заедно со другите во Македонија).
креденцијалите
^^
Па цитираа изјава од официјално лице на ебаниот УНЦХР. Иди провери му ги креденцијалите ако се сомневаш во некој заговор... Не знаев дека си толку параноичен присталица на „теориите на заговори“.
Јас исклучиво со факти работам. И да знаеш, не се дружам повеќе со тебе (дури ни ако си безопасен)! Таквите теории на заговор се за благо ретардирани!!
Ако власта не го прифати овој диктат, тогаш нема да ги платиме.
Јас имам доверба во оваа власт во врска со ова. Таа е позната како своеглава и некооперативна со трулиот запад. На пример, кога ни укажуваа сите тие западни фактори дека ќе имаме проблеми со евроинтеграциите ако ги амнестираме воените злосторници кои на нас вршеа најголеми злосторства, ние смело им го покажавме средниот прст и ги амнестиравме, и тоа да личи округло, па на ќоше (според зборовите на главниот амнестирач, искажани директно од грчка плажа).
Иам доверба во оваа влада пошто е проруска, она гарант нема да прифати вакво нешто.
@Ставрогин , да го вклучам мозокот... Нее, премногу бараш од мене!
Најпосле сето тоа е губење време, занимација за одработувачите како тебе. Јас уште од сега знам дека нема да гласам за ниеден од нив двајца. На памет не ми паѓа.