Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.730
Поени од реакции
13.470
Мислам дека ти не прочита дека имам САМО 15 години :toe:
Добро е што потенцираш дека имаш САМО 15 години.
Форите со намигнување не се својствени ни на 10 годишна возраст, бар во ова лудо време.

Ако бараш конкретен совет, најопшто што можеш да добиеш е да отидеш до неа и да и` напраиш муабет. Па после види што и како ќе се одвива. Никој овде не може да ти дае „шпанска мушица“ да ја ќариш цурата што ти се свиѓа. Работава бара муда и повеќе труд. Ако нишо друго, имаш искуство.

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Дечки совет јас си продолжувам со љубоморите... видов дека девојка ми објавила за еден нејзин другар слика на неговиот профил и честитела роденден. Совет да ми се тргне љубомората? П.С. Сликата е само тој како стои пред табла, не е селфи.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
24 март 2010
Мислења
15.348
Поени од реакции
26.350
Дечки совет јас си продолжувам со љубоморите... видов дека девојка ми објавила за еден нејзин другар слика на неговиот профил и честитела роденден. Совет да ми се тргне љубомората? П.С. Сликата е само тој како стои пред табла, не е селфи.
Истепај ја. :toe:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.348
Поени од реакции
26.350
Хаха, не се зафркавај :D
Не бе, таман работа. Не така како што мислиш, сељачки е тоа. Плус ќе ти повлече и трошоци, ако се занесеш, може ќе треба органи да набавуваш.

Со опуштена рака, само инерција да ја носи и без додавање на сила. Најмногу што можеш да направиш е некоја модринка, во најлош случај рассекотина, ако погодиш негде лошо. Доколку можеш да ги решиш и татко и/брат и/братучед и бољи лек за љубомора не наоѓаш. :toe:

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Не бе, таман работа. Не така како што мислиш, сељачки е тоа. Плус ќе ти повлече и трошоци, ако се занесеш, може ќе треба органи да набавуваш.

Со опуштена рака, само инерција да ја носи и без додавање на сила. Најмногу што можеш да направиш е некоја модринка, во најлош случај рассекотина, ако погодиш негде лошо. Доколку можеш да ги решиш и татко и/брат и/братучед и бољи лек за љубомора не наоѓаш. :toe:
Не другар такво нешто нема да направам што и да биде. Ама ете малку сега ми олесна преги бев само најмногу љубоморен. Сега се опуштив на фб си пишеме секогаш и знае да ме расположе. Тоа е во моментот кога ќе видам нешто. Инаку таа мене ме сака 100%. Ми пишува многу убави пораки секој ден итн. ;)

Член од
24 март 2010
Мислења
15.348
Поени од реакции
26.350
Не другар такво нешто нема да направам што и да биде. Ама ете малку сега ми олесна преги бев само најмногу љубоморен. Сега се опуштив на фб си пишеме секогаш и знае да ме расположе. Тоа е во моментот кога ќе видам нешто. Инаку таа мене ме сака 100%. Ми пишува многу убави пораки секој ден итн. ;)
Ок, голем си, ти си знаеш. Јас мислам дека може да те сака 120-150-478%. Зависи колку ќе постигнеш, не се лимитирај на 100. ;)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Aко таблата е светло зелена, таа има сериозни намери да му се подаде на блудство, ако е темно зелена, немај гајле има само приателски мисли кон него

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Aко таблата е светло зелена, таа има сериозни намери да му се подаде на блудство, ако е темно зелена, немај гајле има само приателски мисли кон него
Горе не пишав инаку момчето ја брише таблата.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Ех не верувам. Девојката ми се заколна дека само мене ме сака и ми рече дека ќе го бриши постот. Јас не и реков ништо ама ете ме позна зошто сум нерасположен. ;)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ех не верувам. Девојката ми се заколна дека само мене ме сака и ми рече дека ќе го бриши постот. Јас не и реков ништо ама ете ме позна зошто сум нерасположен. ;)
E штом се заколнала тогаш немаш проблем. Жените кога ќе се заколнат никогаш не лажат.

Kajgana Shop

На врв Bottom