Автопат (Миладиновце - Штип)

Член од
22 август 2012
Мислења
239
Поени од реакции
170
Некој случајно да не знае до кога треба да се изгради автопатот од Миладинвце до Штип?

Догодина есен/зима треба да е готов.

Не ми замерувај ама да те поправам.Не е Миладиновце туку Миладиновци и јас сеуште не знам зошто погрешно е пишувано по повеќето телевизиски канали.Чисто информативно да си знаете ;)

можеби локалните жители така го викаат. Има во тој регион т.е. малку подалеку села што се на Е - Режановце, скачковце, бењаковце, думановце, ваксинце и тн.

можеби локалните жители така го викаат. Има во тој регион т.е. малку подалеку села што се на Е - Режановце, скачковце, бењаковце, думановце, ваксинце и тн.
Не знам дали добро те разбрав ама ако мислиш дека селава се во близина на Миладиновци,баш и не знам колку си во право.Инаку во сите документи е пишувано како Миладиновци а не Миладиновце.

Не ми замерувај ама да те поправам.Не е Миладиновце туку Миладиновци и јас сеуште не знам зошто погрешно е пишувано по повеќето телевизиски канали.Чисто информативно да си знаете ;)
не ме замараш туку комплетно ја одвлече темата во друга насока и веќе никој не коментира за тоа што пишав :)

не ме замараш туку комплетно ја одвлече темата во друга насока и веќе никој не коментира за тоа што пишав :)
Добро само сакав да појаснам некои работи

Некои дали има информација кога ќе биде пуштен во употреба автопатот Миладиновце - Штип?

Или пак дали може и сега да се возе по него?

Некои дали има информација кога ќе биде пуштен во употреба автопатот Миладиновце - Штип?

Или пак дали може и сега да се возе по него?
Кога ќе направат тунел:icon_mrgr:

Колку што знам требаше да се пушти есенва, до толку беше продолжен рокот,
се лета на едната лента од Штип до Кадрифаково и патот од Велес до Кадрифаково е со таа ширина и се вози повеќе од 100, на другата лента работеа, немам скоро одено одтаму незнм точно дали ја завршиле или ќе им треба уште неколку години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom