КвикСилвер
Модератор
- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 4.549
- Поени од реакции
- 5.857
- Локација
- Haunted Hayride
- Веб-сајт
- misterijamk.blogspot.com
Bulls e, не е Stevens.@Ryan Giggs Четвртиот точак, од лево на десно, средина меѓу Ќубот и Спешалајзот шо е?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bulls e, не е Stevens.@Ryan Giggs Четвртиот точак, од лево на десно, средина меѓу Ќубот и Спешалајзот шо е?

јас па се ми се врти дека беше стивенс, али што знам ја само кјубови гледам секадеBulls e, не е Stevens.![]()

Брат, ти и да затвориш очи, Cube ти се гледа.јас па се ми се врти дека беше стивенс, али што знам ја само кјубови гледам секаде![]()

Да, на Лазе паролата.Абе, Cube your life.......![]()

Каква е таа зимска цена?Дечки да не има некој од вас тука понуда за точак по „зимска“ цена?
Отворен сум за широк спектар на понуди, од категорија Трек 820, хибриди па до 29ки со хидраулика.
Пишете ми во порака ако не е пракса да се постира во темава.
Поздрав

И јас и јас.

Дечки, каде можам да најдам новчаниче(мала торбичка) за на точак, за телефон, клучеви и слично, буквално какво било, и кинеско нека е, само да биде со две прегради.
Секаде каде што сум барал и оригинал и некои ептен шкарт, сите се со една преграда.

Следен пат кога ќе се вози ќе те известам ако си слободен да тркнеме.И јас и јас.![]()

Фала ти. Само да не е нешто екстремно, не сум баш спремен кондициски. Јебеш му матер, опоравување после операции, долго беше.Следен пат кога ќе се вози ќе те известам ако си слободен да тркнеме.![]()