MotoGP 2015

• Креатор на темата Креатор на темата Хефест
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион во 2015 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    46
Одбиена е жалбата на Роси и ќе стартува последен.
Ужас. Им требало време на CAS да го разгледаат случајот, така да можеби ќе пресудат во корист на Роси по неколку месеци. Али титулата веќе ќе биде решена така да...

И тие, и од федерацијата и од арбитражата и лигушите Маркез и Лорензо, и цело мотогп !... абе сите можат да му го дуваат на Роси. Човекот е поголем бренд и легенда од сите нив заедно.

Народе, во колку саатот е утре трката и на кои телевизии ја даваат?
Ако не дали можи да се најдат сопкасти?

Како шо гледам спортски настан на годината ќе биди тркава :)

Народе, во колку саатот е утре трката и на кои телевизии ја даваат?
Ако не дали можи да се најдат сопкасти?

Како шо гледам спортски настан на годината ќе биди тркава :)
На спорт клуб и на хр верзија и на српска имаш, од 2

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Нека биде утре невреме,да мора да се менува мотори,а гадот Лоренцо нека се лизне и нека падне.Или па Педроса нека го стисне малку,има он долг за враќање,освен ако и он не пичка у душа.

Se gleda deka Rosi vozi nervozen i e pod pritisok. Iako vremeto na kvalifikacii nema vrednost za nego, samoto pagjanje kažuva kolku revolt ima vo nego.

Se nadevam deka utre ke se dotrkala do vtoroto mesto

Kakvo pice e Markez ne ni saka da napadne,a samo taka moze da da se iskupi cigan eden[DOUBLEPOST=1446990587][/DOUBLEPOST]Циган еден смрден,ај тоа па уште го затвараше цело време Педроса да не му смета на неговото геј другарче.Сеа ќе може и гз да му даде ко награда,али секако Роси ќе остане еден и единстен,и дур не ја освои онаа 10та титула,нема да се спасат од него

Последно уредено:
Уште да се фатеа со рацете на крај и заедно да завршеа гомнава шпански се да им ебам, да ги дисквалифукуваат никад да не чепнат мотор. За леб да немаат им ебам крвта гадна.

Сите знаеме кој е шампион, ВАЛЕ.
valentino_rossi_1509123c.jpg

Кога нападна Педроса нагази Маркез а пред тоа никаде го немаше му ебам се, џабе титула коа никој не го ферма сите на Роси му честитаат.

Што да се каже повеќе.Максимално разочаран од фер плејот.Уште кога апла се виде дека Маркез му чува грб на Лоренцо (педерот) особено на крај се виде со ситуацијата меѓу Маркез и Педроса.Мамичето да ти го ебам бе копиљ невиден Маркез.Ова е спорт за професионалци не за клошар со таков темперамент.

Uste ima lice da izjavi deka cela trka pritiskal do kraj. Kaktus u gz da ti pritisnat do kraj mamata tvoja kopilj .. ja mislam deka Pedrosa namali za da go ceka Rossi ama koga vide deka Rossi olabavi Pedrosa stisna do kraj ama idiotov mu go cuvase gazot na pederot ... Ubavo vikaat komentatorive sto ako izleze posle Rossi ne e kriv ? Podobro da gi ostavea da zavrsese sezonata nego vaka pa ako treba posle minusiraj poeni ili bilo sto :|

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

гнаси смрдени... цигани... посебно то копилето Маркез и тој ебан арбитражен суд шо ја заеба цела сезона...

Тоа е другари.
Докторот извози маестрална трка што ке се памети долго - но за жал на краj бадиjала... казната го чинеше титула. А педерчето го штитеше Лоренцо дури и од клубскиот колега.
Но, Докторот ке се врати догодина пак на победничките патеки - а дваjцава педери уште долго ке останат класични цигани.[DOUBLEPOST=1447016334][/DOUBLEPOST]
If later my son asked " what is the meaning of champions?" , then i will telling him to watch this race, watch that guy with number 46...
:toe:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom