Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Се е добро на бет365 али тоа што не може да се сврзуваат играчи од нба тоа е мизерно..[DOUBLEPOST=1446678166][/DOUBLEPOST]Шварцман мајката в пичка да ти ебам ако го изгубиш сетов.

Се е добро на бет365 али тоа што не може да се сврзуваат играчи од нба тоа е мизерно..[DOUBLEPOST=1446678166][/DOUBLEPOST]Шварцман мајката в пичка да ти ебам ако го изгубиш сетов.

Jas da mu ja shvajcam majka mu vo mrsnono piche

Aram da ti se parite so ke gi zemis na uplata na 10+koef po vodsyvo 1-0 vo setoj

Последно уредено:
ајде топ помина ЛШ дај сеа со нба да продужиме... ја играв спарс,атланта,кливленд,хјустон.оклахома,гс.
Boca Juniors 2
San Antonio 2
до пенали Бока или 90та?
има само фул тајм резултат.

Jas ti kazav deka Dinamo dava dava gol da se namestis na gla, ne rekov deka ke pobedi, prelistaj 2strani nazad. I aj ne me zamaraj ostajme da si slavam denes :)
Па и јас ти реков да дај гол де, за поинтересно да биди, вие се тепавте дека Д. Загреб ке победи јас 1 го играв небитно дали дале гол или не 1 ми се важи :D

наполи 1
аугсбург 1
бешикташ 1
билбао 1
коеф 4,50
уплата 300
со среќа

1/9 :svirkam:

5e8eaad93ea779d3cc982727e5298855.jpg

Полошо нешто од обложување на фаворити НБА не постои. Тотално неисплатливо, во било кој поглед. Претходно 100 пати сум сфатил, вчера и се докажа тоа.

лол се вратија од -17 луда работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom