Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Колеги, што мислите за мои (меѓународни организации и интеграции кај Габер), подобро е на колоквиум или на испит?
Колоквиум, на испит лани знам и отворени прашања даде неколку (не ме држи за збор ама се мислам беше јунската сесија). Многу прашања дава од презентациите од студенти обрати доста внимание и на нив. Иначе у глобала не и се тешки многу колоквиумите, втор беше доста покомплексен од прв.

Финансиски менаџмент, кај вкаматување и дисконтирање ќе ни бидат дадени формулите за пресметување на таблиците така? Доволно да знаеме само која таблица се користи...ли ќе треба да ги учиме и формулите за секоја одделно? :D
anyone?

Колеги има некој што знае на што да се обрати внимание по Теорија на организација ? Колку групи има тестот, прашања некој случајно да не има ? :)

Дали некој знае кога ќе има резултати економија и колку поени треба за пролазна оценка?

Moze li nekoj da mi objasni sto pravi profesorkata po Marketing za sa bide tolku tezok ispitot i da pagjaat tolku mnogu dusi? Vaka materijalov mi e lesen dur go citam lesno se pamti. Pa i ovie nabrojuvankive ne se kojznae kolku teski kako na primer sto se menadzment... Moze nekoj da mi objasni barem na so vnimanie da obrnuvam ili na so da pazam na polaganje?

Дали некој знае кога ќе има резултати економија и колку поени треба за пролазна оценка?

Lani trebase minimum 32 za kolokviumi, a minimum 36 za ispit

• Ми се допаѓа
Reactions: ;-)
Сметководство од либро сигурно се паѓаат ?

Се паѓаат, барем лани на прв колоквиум се паднаа баеѓи од Либро.
Иначе у јануарска сесија сите прашања беа од Либро, чак што више не беше сменет ни редоследот на одговорите :D

Последно уредено:
Некој да не има прашања од лани шо се паднале од сите тие 73 Деловно комуницирање 1 колоквиум? :D

Kolegi aj nekoj sto go ima za polaganje sea demografija da mi kaze dali i ovaa god moze so kniga da se polaga na kolokivum prvi 10-15 min ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom