- Член од
- 3 март 2013
- Мислења
- 2.678
- Поени од реакции
- 1.357
Jas ti kazav deka Dinamo dava dava gol da se namestis na gla, ne rekov deka ke pobedi, prelistaj 2strani nazad. I aj ne me zamaraj ostajme da si slavam denes2-1 FT ODI SEGA TI SETAJ

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas ti kazav deka Dinamo dava dava gol da se namestis na gla, ne rekov deka ke pobedi, prelistaj 2strani nazad. I aj ne me zamaraj ostajme da si slavam denes2-1 FT ODI SEGA TI SETAJ
Porto 2036 denari mi zede...za eden eban golBayern 1 T1 1:0
Barsa T2 0
Chelsea 1 0-3
Porto 2 0-3
Olympiakos 1
Roma 1 T1
ajmoo!!!
Како бе Лион кец играте ди ја мавав чиста двојка
И двојка, и 2-2, и тим 2, али овие Валенсија ме упропастија. Се помирив со тоа дека нема да фатам уште кога видов дека на полувреме немаат шут КОН гол.
Мртвила
Мамиќ си излезе Мамиќ ама јас дека не ставив повеќе пари за кај сум.... си пукнав од макаСтајте по 100-200 денари на 2-1 и 7+
Пошто нели Мамиќ си е Мамиќ
zosto da si puknisМамиќ си излезе Мамиќ ама јас дека не ставив повеќе пари за кај сум.... си пукнав од мака
Малце е кога си бил претерано убеден за некоја утакмица и си кажал на минимум 10 души да ја играт 2-1 и 7+.zosto da si puknismalce e 2700,800 cisti da gi imas za denes?
А ја па х2 со 1,35 коефициент, лилјаци да го изедат Светион Дух, ти ебам екипата.![]()
Валенсија кај ги стаив кај ги запустив
За вечер нба кој има онлине ставајте ги + Томас(17.5) и Томпсон(16.5),а би требало да искочат и Сан Антонио 2 и Руди Геј + 21.5.
Челзи 1-1
Рома 1 и т1
Порто 3+
Валенсија 3+
Арсенал дава гол (да ми го акне у гз)
и на друго
Челзи т1
Рома т1
Лион т1
Па сеа нека го ..