- Член од
- 25 ноември 2009
- Мислења
- 692
- Поени од реакции
- 191
А материјали каде можам да најдамКога и другите, тогаш и ти. Нема накнадно одработување на приемниот испит.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А материјали каде можам да најдамКога и другите, тогаш и ти. Нема накнадно одработување на приемниот испит.
Ќе ти пишам попосле по ПП за се што ти треба [emoji6]А материјали каде можам да најдамизвини што те гнавам
Здраво. Би замолил за инфо.
Сестра ми студира прва година во Бугарија, еден месец е таму. Дали може некој што веќе студира таму да ми ја објасни постаката за виза (потребни документи, време на чекање, трошоци) и постапката за вадење лична карта во Бугарија за да може да регулира престој?
Јави се во амбасадата во Скопје и ќе ти објаснат се.
Јави се во амбасадата во Скопје и ќе ти објаснат се.
Се јавив друже 2 пати, флеки се невидени. Ми дадоа емаил за инфо, само така можело да ми се одговори, меѓутоа излезе дека е погрешна адресата. Затоа прашав тука.[DOUBLEPOST=1445616722][/DOUBLEPOST]
Се јавив друже 2 пати, флеки се невидени. Ми дадоа емаил за инфо, само така можело да ми се одговори, меѓутоа излезе дека е погрешна адресата. Затоа прашав тука.
Здравоо
Има ли некој што студира медицина во Бугарија?
Ме интересира кои се трошоците на факултетот, храна и сместување?
Како што видов има во Софија и Пловдив, каде е подобро?