сигурен сумСигурен ли си или ти е ова претпоставка?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сигурен сумСигурен ли си или ти е ова претпоставка?
Ако сакаш да посочиш од кај ти се информациите за ова. Имаш читано по нет, учено на факултет....Дај некоја информација, вака на празно да не се вергла.сигурен сум
нема информација, тоа е основна биологија, секоја болест која има барем мал наследен фактор може да се асоцира со некој ген или повеќе гени и со нивни полиморфизми и дефекти. Тоа е проста статистика и така се наоѓаат тие поврзаности.Ако сакаш да посочиш од кај ти се информациите за ова. Имаш читано по нет, учено на факултет....Дај некоја информација, вака на празно да не се вергла.
@LordDragonII ок тоа се сонцето и месечината . А овде :
Исто и у среден век вака размислувале
Не размислувале вака, ( освен ако не мислиш на вонземјаниот Господ ), ама ете барем размислувале. А до денес сите различни мислења на оваа тема опстанале, а се создаваат и нови.
Сите се луди ,нереални, објаснуваат некои работи, ама не докажуваат ништо. Јас сметам дека мојата теорија е поточна од другите затоа што според мене објаснува повеќе работи. И си стојам на мојот став додека некој со докази и факти не ми докаже спротивно.
А ти пак едни факти што изнесе... само една реченица.
Соединување на машки и женски (две спротивни енергии). Цел Универзум е изграден од спротивности кој се балансирани и не балансирани, може човекот туку така настана, од две спротивности, во милјарда форми.
Затоа реков милјарда форми.Oвие две енергии или што и да се што секаде се појавуваат во пар стручно се нарекуваат дуализам.
Најдобрар пример за тоа е јинг- јанг, црно - бело, маж - жена, ден - ноќ ......