Lala крема против пеги и флеки

• Креатор на темата Креатор на темата Allex
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ја користам неколку месеци, од март-април негде. Кај мене има некои минимални резултати, али јас ја користам дневната крема, ноќната била поефикасна, па може ради тоа и нема нешто ептен видливо.
Али задоволна сум од кремата во секој случај, лицето ми изгледа посвежо, тенот поизедначен, брзо се впива во кожа и многу убаво ми мириса. Ко за некој што освен лосион за чистење друго ништо не става на лице ми е сосем погодена.

Јас користам и дневна и ноќна. Изгледа пребрзо очекувам резултати, ама читав туѓи искуства, некои тврдат дека уште при првите неколку користења забележуваат промена.

Јас користам и дневна и ноќна. Изгледа пребрзо очекувам резултати, ама читав туѓи искуства, некои тврдат дека уште при првите неколку користења забележуваат промена.

Зависи и од кожата, кај мене дефинитивно нема некои огромни промени, иако ја користам подолго време. Некои може и ставаат 2-3 пати на ден за побрзо да има ефект. :unsure:
Во секој случај, на допир и како ја осеќам кожата на лицето, има бенефити. Продолжи си да ја користиш, може понатака ќе увидиш резултати, секако од неа нема лошо. :)

Denovive dojdov do informacija za edna krema koja pomaga za pegi, fleki i brcki. Devojkata sto ja koristela bese prezadovolna i resiv i jas da ja naracam. Golemo pakuvanje e od 250 ml. a cenata e okolu 500 denari. Proizvoditelot e germanski i mi potvrdija deka bila mnogu kvalitetna http://www.greenmaster.info/greenmaster/крем-со-слуз-од-полжави-150-мл
Баш ме занима дали ке ти биде добра и ке има позитивни резултати...имам пробано неколку креми за флеки ама ниедна немаше ефект.
Ќе чекаме извештај;)

nvp6NV.gif

Каде може да се најде оваа толку озборувана крема?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom