Качи се до планина, ако си во можност.Сакам да одам на еден ден викендов. Некој да ме советува што да видам и каде е подобра храната - Мрс или Манастир?
Да да, со своја кола ќе одам. Сум бил повеќе пати натаму, ама повеќе години јок.Качи се до планина, ако си во можност.
Ми фалеа храна во Клепало ( ваљда не грешам ), нешто како бачило, некаде 10-тина км после викендиците
Мрс - и поубаво и поефтино.Сакам да одам на еден ден викендов. Некој да ме советува што да видам и каде е подобра храната - Мрс или Манастир?
E баш ти фала. Нешто друго да се види, освен стандардните работи (езеро, Абланица, Аурора...)Мрс - и поубаво и поефтино.
Нема друго Малце си закаснал, да си одел во август имаше прилично настани и дешавања, ќе ти се допаднало , ама сеа веќе е празно. Евентуално имаш на 20км од Берово еден туристички комплекс ``Бела вода`` се вика и е доста посетувано место. Ако не друго, барем чист воздух имашE баш ти фала. Нешто друго да се види, освен стандардните работи (езеро, Абланица, Аурора...)
Знам за некои од дешавките, работам во телевизија, па сум упатен што како, мислам дека се викаше Етно-плоштад или така нешто. Отвараа и некоја Хелти фуд аптека газдата на Зегин со Чолиќ.Нема друго Малце си закаснал, да си одел во август имаше прилично настани и дешавања, ќе ти се допаднало , ама сеа веќе е празно. Евентуално имаш на 20км од Берово еден туристички комплекс ``Бела вода`` се вика и е доста посетувано место. Ако не друго, барем чист воздух имаш
Така, да.Знам за некои од дешавките, работам во телевизија, па сум упатен што како, мислам дека се викаше Етно-плоштад или така нешто. Отвараа и некоја Хелти фуд аптека газдата на Зегин со Чолиќ.
А за Пехчево што има да се види? Знам за Равна Река, али само тоа им ли е упм...
Малку ми е смешно, пред повеќе години се гледав со една колешка на факултет од Пехчево, ама траеше кратко и никогаш не отидов до ПехчевоТака, да.
Па тоа им е, они се поутепани и од нас Ова ако не ти е далеку ``Бела вода`` убаво е да се види. Еве ти линк https://www.facebook.com/kompleksbelavoda?fref=ts
Ќе најдеш и таму доволно е да се распрашаш. Имаш вили, кампови, во куќи низ градот...da znae nekoj privaten smestaj vo berovo,ili moze da se najde tamu[DOUBLEPOST=1445280133][/DOUBLEPOST]i kade potocno se naogja ova bela voda
Дај некои бројчиња да се распрашам за викендица?Ќе најдеш и таму доволно е да се распрашаш. Имаш вили, кампови, во куќи низ градот...
А Бела вода ти е на патот Берово-Струмица.