zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.509
- Поени од реакции
- 6.323
Ovaj ko onie so prodavet namesteni utakmici za 100evrici ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе на тебе незнам што да ти кажам , какви овчари бе ,гледаш ли што пишувам бе препродажба , правиш реклама со мои производи значи се убаво објаснувам не е сложено дете од 15 години ќе свати. и ќе може да работи ова не ти се пирамиди и 300 глупости какви што има по интернетов ова е лично моја идеа
..незнам кој е клинецов со бизнис идеата која прв ја има шитнато Исус Христос, ама ова kupioddoma.mk е прилично елебориран и , ако не е шарена лажга туку и реално испорачува може да функционира сосема задоволително.....со пристоен профит..Некому локален посредник секогаш му треба...Му пишав за каква идеја станува збор и еве ви ја таа бизнис идеа за што зборе.
Значи за купување производи од алиекспрес сака да лапне 500 евра.....
и јас сакам барав како да избришам темава незнаев , барам некој администратор да ја избришеНе ми е јасно зошто до сега не ти ја опнаа „идеата“ у канта
Му пишав за каква идеја станува збор и еве ви ја таа бизнис идеа за што зборе.
![]()
Значи за купување производи од алиекспрес сака да лапне 500 евра.....
Со сиот памет мислиш дека некој ќе ти даде 500€ на основ што ти ќе му дадеш усен исказ на наводно разработена бизнис идеја која не е базирана врз никаков правен субјект туку чисто профитерски врз основа на купи-препродај?!?!
Ако си толку махер еве јас се согласувам да влеземе во партнерство со тоа што тие 500€ наместо да ти ги дадам тебе ќе ги вложиме во набавка на тоа што треба да се набави. Во рок од еден месец те цитирам Епа јас тие 500€ профит ќе ти ги оставам тебе.
и на крај ќе се сведеме на:
- Јас губам 0 и добивам бизнис,
- Ти добиваш 500€ и губиш дел од пазарот. Хахахаха