- Член од
- 19 април 2013
- Мислења
- 2.004
- Поени од реакции
- 2.100
провери во resource monitor што го користи дискот цело време. task manager> performance tab најдоле имаш open resource monitor.Не е потребно тролање![]()
провери во resource monitor што го користи дискот цело време. task manager> performance tab најдоле имаш open resource monitor.Не е потребно тролање![]()
http://prntscr.com/8smqf1провери во resource monitor што го користи дискот цело време. task manager> performance tab најдоле имаш open resource monitor.
Autohotkey ама не ме прашувај повеќе, не знам.Постои некој софтвер за повторување на зададени акции т.е. кликови во одреден временски период? Нешто слично на автоматскиот инсталер за апликации..
Ќерко, кој ерор точно го дава? И како тоа на „некој диск“? На повеќе различни хард дискови си пробала да инсталираш и неќе? Или мислиш на партиции C,D? Форматирај се првин.drugari imam problem so instaliranje na windows 7 isto bese i so windows 8 znaci koga kje probam da instaliram windows 7 na nekoj disk mi vika deka ne moze probuvav se preku cmd nekoi komandi gluposti na net nikako da go napravam eve 2 nedeli ima ... ako moze nekoj da mi pomogne
UEFI заштита има изгледа, т.е. замена за биосот... И јас имав такви проблеми треба да изгаси од биос тоа уефи-тоAutohotkey ама не ме прашувај повеќе, не знам.
Ќерко, кој ерор точно го дава? И како тоа на „некој диск“? На повеќе различни хард дискови си пробала да инсталираш и неќе? Или мислиш на партиции C,D? Форматирај се првин.
Форматирај го дискот како MBR (повеќе на гугал) или симни rufus и направи ботабилно усб како GPT и форматирај ако го направиш усб како UEFI т.е GPT тогаш ке избереш usb boot from uefi bla bla, ако ти е стандарно како мбр тогаш ке идеш на Legacydrugari imam problem so instaliranje na windows 7 isto bese i so windows 8 znaci koga kje probam da instaliram windows 7 na nekoj disk mi vika deka ne moze probuvav se preku cmd nekoi komandi gluposti na net nikako da go napravam eve 2 nedeli ima ... ako moze nekoj da mi pomogne
можно е да, следно ќе го кажев тоа, и мене ми се деси пред некое времеUEFI заштита има изгледа, т.е. замена за биосот... И јас имав такви проблеми треба да изгаси од биос тоа уефи-то
UEFI zashtitata e... Napishi na google da ja trgnesh zashtitata, ili pa simni rufus za snimanje na iso fajlot i izberi u opcija UEFI. Ednostavno e.Setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition See the Setup log files for more information
znaci ova mi go pisuva ... inace preku usb probuvam da instaliram i ne se razbiram voopsto vo kompjuteri