Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Али како влегоа фаворитите денес, сите освен ПСВ и Зенит...одамна немало ваков ден. :D

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

27e00907a5179f9592ac73e4332f78d6.jpg
dad4635873a4678238f112be9abe314e.jpg

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

ПСВ сида да фатат, мамата им ја еба на пола Европа. А реално 99% све си искочи освен мртвиве ПСВ (кои можеби во последен момент и наместиа за кладилница) и ете Баерн што заврши со толку малку голови а ја играа 2иТ2 претежно. На едно ме испоеба за 7500 на друго за 9000 ко видов у 93 дека го примиа шок ме удри. Затоа денес очекувам кур да не дотепа. Пошто обично вториот ден не искача ништо...
Иначе денес може да се проба Штудгард - Инглоштад X2и2+ (2.45).
Штутгард има дома 0-0-4 и вреди да се ризикува за коефициентот. Играта е во Моцарт.
Аталанта 1Xи2+
Атл.Мадрид X2и2+
Бешикташ 1Xи2+

Последно уредено:
http://forum.kajgana.com/threads/Кладилница-Генерална-дискусија.68096/page-3178#post-7448836
img025-jpg.130927

Кога не си одам по инстиктот арно ми се прај...
Ги пишам курвите Вардар и тоа на дупла шанса:icon_mrgr:...:tapp:
Златен ден не искористив,чисти пари ми летнаа шо требаше да ги зеам...така и ми треба кога играм жени...:tapp:
А од Челзи се плашев и одвај ги пишав...:гик:
За денес...
Античките можат да се пробаат Т2+..
Овие Баја Маре не играат одбрана,иако имаат доста солиден голман,кој ако влези во ритам лошо ќе биди за Металург..
Ако игра Мраковчиќ ќе префрлат сигурно,ако не игра ќе видиме...
Можи и Т1- да се проба,иако е заебано...
Важно е како ќе отворат,ако од почеток ги приземјат ќе биди лесно после....
Мотор тешко дека ќе оди над 30.5,мислам дека е добар тип ова,Елверум има солидно голманче,плус дома играат,треба да се држат..
Многу се 31 гол за таква екипа како Мотор,со Бурка во напад....:pos:
Додуша и овие Елверум се дупка,и примаат доста голови по почетнички грешки,ама денес мислам дека ќе изненадат и ќе изиграат добро...
Вардар Т2 +,освен ако не се побудали Хвит со +15 одбрани,не гледам како не би стегнале 28 гола..
Можи и хен 2 да се игра,очај се Колдинг,се освен висока победа на Вардар ќе биди изненадување...
Единствено е заебано шо е Душебаев нема да игра,ама Македа би требало да распуца...
Псж двојче како куќа,а можи и хен 2,влегоа во ритам овие,нема да ме чуди да го прегазат Цеље..
Татран не се за играње,ништо чудно двојка да е оваа,штом од Војводина изгубија 8 разлика зошто да не и од Медведи.ама се бива овде,ќориот и слепиот играат...
На овие додавам уште неколку фудбали и то е то...:D

ПСВ сида да фатат, мамата им ја еба на пола Европа. А реално 99% све си искочи освен мртвиве ПСВ (кои можеби во последен момент и наместиа за кладилница) и ете Баерн што заврши со толку малку голови а ја играа 2иТ2 претежно. На едно ме испоеба за 7500 на друго за 9000 ко видов у 93 дека го примиа шок ме удри. Затоа денес очекувам кур да не дотепа. Пошто обично вториот ден не искача ништо...
Иначе денес може да се проба Штудгард - Инглоштад X2и2+ (2.45).
Штутгард има дома 0-0-4 и вреди да се ризикува за коефициентот. Играта е во Моцарт.
Аталанта 1Xи2+
Атл.Мадрид X2и2+
Бешикташ 1Xи2+
Ако играш двознаци и Наполи 1X

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Фифа ли е вистина ли е
Лориент без никаква можност да створи шанса гол даде..
Како само незаслужено.

Sent from my LG-D331 using Tapatalk

Ајде бе Марсеј да ве ебам

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Igrajte ja MZT T2- denes, granicata e 72.50 mislam

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom