па меѓу тие што им следува дипломатски пасош е и Дипломатски КурирАбе кога мајка му му го пакува куферот така му е. Не ни знае што носи. Како и да е ова е лош скандал и за Македонија и за Србија. Мафијашко-шпионски држави.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па меѓу тие што им следува дипломатски пасош е и Дипломатски КурирАбе кога мајка му му го пакува куферот така му е. Не ни знае што носи. Како и да е ова е лош скандал и за Македонија и за Србија. Мафијашко-шпионски држави.
па меѓу тие што им следува дипломатски пасош е и Дипломатски Курир
Ми личеше нa oзбилен чoвек, a не нa Дoлинa нa вoлците детиште...Не знам колку е смешно и неавторитетно да си го продолжиш летот после еден телефонски повик и како ништо да не се случило, за работа за која следува апсење и затвор.
сам признал а и негов е пиштолот.. да беше некој плачко ќе кажеше дека му подметнале во авионотНе знам дали го направил намерно, ама очигледно дека не чувствува потреба да го крие, ниту нешто посебно да го објаснува. Напротив, денес со сета сила, на сите медиуми и со партиски соопштенија го промовираа. Дали е добра стратегија, ќе мора да почекаме за да видиме.
Тоа би било многу ретардирано и контрапродуктивно. Тогаш ќе испаднеше и смешен и уплашен.сам признал а и негов е пиштолот.. да беше некој плачко ќе кажеше дека му подметнале во авионот
.. а имало доста случаи на подметнување багаж, замена на торби; ако поминеш царина тој што ти ја подметнал торбата со дрога ќе си ја земе, а ќе ти ја подметне вториот пат твојата...
Не зборуваме овде за Долина на волците, за вистинска случка, потврдена од двете страни правиме муабет.Ми личеше нa oзбилен чoвек, a не нa Дoлинa нa вoлците детиште...
Еј шo збoриш бе, oвa ствaрнo ли се случилo ?!Тоа би било многу ретардирано и контрапродуктивно. Тогаш ќе испаднеше и смешен и уплашен.
Не зборуваме овде за Долина на волците, за вистинска случка, потврдена од двете страни правиме муабет.
Јебига, ненормален сум. Што мења тоа?Ниеден нoрмaлен грaѓaнин нa еднa нoрмaлнa држaвa не требa дa се пaли нa тoa штo зa некoј вaжaт прaвилaтa, a зa некoј не. Амa сеa тoa е, не сите се нoрмaлни луѓе...
Мене ништo, јa сaмo тукa нa фoрумoв те трпaм, aмa тие дoмa шo ти се...Јебига, ненормален сум. Што мења тоа?
Твој и нивен проблем... Пак не разбрав како мојот лик е поврзан со темава.Мене ништo, јa сaмo тукa нa фoрумoв те трпaм, aмa тие дoмa шo ти се...
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Не знаев за ова и покрај што го имам прочитано романот...Мислам јасно ми е зошто го спонзорирал, го опишува до детаљ убиството на татко му и го прави светец.
Јас сум уште заглавен на првата, некако прекомплицирана ми беше.Не знаев за ова и покрај што го имам прочитано романот...Мислам јасно ми е зошто го спонзорирал, го опишува до детаљ убиството на татко му и го прави светец.