Уапсен Мијалков во Белград?

• Креатор на темата Креатор на темата Ali Pasha
  • Време на започнување Време на започнување
Абе кога мајка му му го пакува куферот така му е. Не ни знае што носи. Како и да е ова е лош скандал и за Македонија и за Србија. Мафијашко-шпионски држави.
па меѓу тие што им следува дипломатски пасош е и Дипломатски Курир

па меѓу тие што им следува дипломатски пасош е и Дипломатски Курир

Човек, дај бе олабај малку, се истури од глупости, имај осет малку, те читаат луѓе. Па не си на норма мајка му стара.

Последно уредено:
Не знам колку е смешно и неавторитетно да си го продолжиш летот после еден телефонски повик и како ништо да не се случило, за работа за која следува апсење и затвор.
Ми личеше нa oзбилен чoвек, a не нa Дoлинa нa вoлците детиште...

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Не знам дали го направил намерно, ама очигледно дека не чувствува потреба да го крие, ниту нешто посебно да го објаснува. Напротив, денес со сета сила, на сите медиуми и со партиски соопштенија го промовираа. Дали е добра стратегија, ќе мора да почекаме за да видиме.
сам признал а и негов е пиштолот.. да беше некој плачко ќе кажеше дека му подметнале во авионот :D
.. а имало доста случаи на подметнување багаж, замена на торби; ако поминеш царина тој што ти ја подметнал торбата со дрога ќе си ја земе, а ќе ти ја подметне вториот пат твојата...

сам признал а и негов е пиштолот.. да беше некој плачко ќе кажеше дека му подметнале во авионот :D
.. а имало доста случаи на подметнување багаж, замена на торби; ако поминеш царина тој што ти ја подметнал торбата со дрога ќе си ја земе, а ќе ти ја подметне вториот пат твојата...
Тоа би било многу ретардирано и контрапродуктивно. Тогаш ќе испаднеше и смешен и уплашен.
Ми личеше нa oзбилен чoвек, a не нa Дoлинa нa вoлците детиште...
Не зборуваме овде за Долина на волците, за вистинска случка, потврдена од двете страни правиме муабет.

Тоа би било многу ретардирано и контрапродуктивно. Тогаш ќе испаднеше и смешен и уплашен.

Не зборуваме овде за Долина на волците, за вистинска случка, потврдена од двете страни правиме муабет.
Еј шo збoриш бе, oвa ствaрнo ли се случилo ?! :D

Битнo ти се пoпaли декa Мијaлкoв влегoл у Србијa сo пиштoл, гo фaтиле и oн кo нaјгoлем мaфијaш свртил еден брoј и oдмa гo пуштиле. Акo вaкa не се пaлaт дечиштa нa кoи нaјгoлеми идoли им се Пoлaт и кoи и дa беa тие другите oд Дoлинa нa вoлците, тoгaш не знaм кoј...
Ниеден нoрмaлен грaѓaнин нa еднa нoрмaлнa држaвa не требa дa се пaли нa тoa штo зa некoј вaжaт прaвилaтa, a зa некoј не. Амa сеa тoa е, не сите се нoрмaлни луѓе...

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Ниеден нoрмaлен грaѓaнин нa еднa нoрмaлнa држaвa не требa дa се пaли нa тoa штo зa некoј вaжaт прaвилaтa, a зa некoј не. Амa сеa тoa е, не сите се нoрмaлни луѓе...
Јебига, ненормален сум. Што мења тоа?

Трагично е што во оваа цела ситуација Бастердот е во право...Ќе беше негативно ако Мијалков беше фатен со плочи од џез и не дај боже книги за читање во торбица.
Кој би сакал таков слабак и "педер" во партија.
Вака сврти два-три броја и :pusigo: србендите.

Ова што се случува кај нас ќе се изучува во книги по етнологија во некоја иднина.

Отворете нова тема...ослободен од притвор :pos:

Ова ебење во здрав мозок што ни го прават и не се буниме убаво пиша ветеројебач ќе се изучува во книгите на запад. Па гомнариве ко Инглориус Бастард кога ги читаш ти доаѓа да се иселиш од вукојебинава ама барем кога се селам цела фамилија нека оди со мене за да немора да праќам пари и да се трошат овде. Човекот си призна дека носел пиштол преко граница, милион снимки имаше за криминалот на искомплекисранава багра на власт и никому ништо. Протест со 3 000 народ не се прави. Промени од корен треба.

Не знаев за ова и покрај што го имам прочитано романот...Мислам јасно ми е зошто го спонзорирал, го опишува до детаљ убиството на татко му и го прави светец.
Јас сум уште заглавен на првата, некако прекомплицирана ми беше. :D Ама ако е вака, ќе и дадам шанса!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom