Уапсен Мијалков во Белград?

• Креатор на темата Креатор на темата Ali Pasha
  • Време на започнување Време на започнување
Мијалков не е функционер[DOUBLEPOST=1445086689][/DOUBLEPOST]
Јас го цитирав прес24. Мартинчо изгледа си ја чука глата одсабајле ко прочитал шо кажал овај наркомано
Тоа смената беше само да се затнат некои усти,замената е само за вести на телма и алсат!

Јас го цитирав прес24. Мартинчо изгледа си ја чука глата одсабајле ко прочитал шо кажал овај наркомано
Супер кажал. Единствено што треба е да се шири тоа од Прес 24. И пак ќе пукаат на 24ти.

Da idam jas utre so plasticen pistol na skopski aerodrom, garant ke me ima na televizija kako me vitkaat specijalci i Grujo ke sece lenta i ke dade izjava kako sme lideri vo regionot vo bezbednost na aerodromite.
Ти да имаш пластичен пиштол, ќе се самоубиеш со него несакајќи, нема ни да стигнеш до скопски аеродром за да те претресат. И да, ќе те има и на телевизија. :rolleyes:

Не паѓајте на провокации, не верувајте во се што ќе прочитате, така @Con Artist?
Naah, класичен пример за дефокусирање на јавноста од деколтето на Катето. :D

Ти да имаш пластичен пиштол, ќе се самоубиеш со него несакајќи, нема ни да стигнеш до скопски аеродром за да те претресат. И да, ќе те има и на телевизија. :rolleyes:
Добро е дечко знам дека не си избрал сам ''Thug Life''

37566.jpg

Најлошо е шо сеа ќе го јади некој грев од ТАВ обезбедување, шо не смеел ни да му речи да помини на скен. Ако му речел ќе го јадел сеа пак ќе го јади
Никој нема да јаде ништо.

Супер кажал. Единствено што треба е да се шири тоа од Прес 24. И пак ќе пукаат на 24ти.

Сериозно не разбирам како е ова добра работа за Мијалков и ВМРО ДПМНЕ. Демек мангуп испадна Мијалков? Па го истресоа како последен глушец на аердромот во Белград. Може да објаснеш како е ова во негова корист?

Сериозно не разбирам како е ова добра работа за Мијалков и ВМРО ДПМНЕ. Демек мангуп испадна Мијалков? Па го истресоа како последен глушец на аердромот во Белград. Може да објаснеш како е ова во негова корист?
Кој тоа го истресол како глушец? Нит имало тресење, нит имало апсење. Не го ни промашил летот за Загреб, сега моментално е во Скопје. И пиштолот ќе му го вратат за некој ден. Дали е во корист не знам, ама сигурно не е на штета на ВМРО-ДПМНЕ.
Освен провладините медиуми....цел ден јадат...со сласт
Греота е да не се прошири ваква вест.

Кој тоа го истресол како глушец? Нит имало тресење, нит имало апсење. Не го ни промашил летот за Загреб, сега моментално е во Скопје. И пиштолот ќе му го вратат за некој ден. Дали е во корист не знам, ама сигурно не е на штета на ВМРО-ДПМНЕ.

Мене ми е ова комичен настан. За фигура која треба да претставува авторитет ова никако не е добра епизода. Како сакаш врти го, смешен испадна Мијалков.

Што е пиштол во споредба со шок бомбата пред некоја година која влезе во рачен багаж.

Мене ми е ова комичен настан. За фигура која треба да претставува авторитет ова никако не е добра епизода. Како сакаш врти го, смешен испадна Мијалков.
Не знам колку е смешно и неавторитетно да си го продолжиш летот после еден телефонски повик и како ништо да не се случило, за работа за која следува апсење и затвор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom