ОНЕ и ВИП се споија

• Креатор на темата Креатор на темата DadoTom
  • Време на започнување Време на започнување
Како можам да завртам во Бугарија?Го пишувам позивниот +359 и после бројот,и неможам,повикот сам се прекинува..Иначе сум на Постпејд,со М претплата..

Eheeee go krkav jas od one

jas imam drugar sto ima drugarka sto raboti vo one ikazuvase deka ima cel odel koj raboti na kradenje na korisnicite. na primr ako si zborel 27 min da ti zaokruzat na 30 i slicni takvi prevari.

О боже. Ако си имал проблем со оне, сподели каков проблем си имал. Да се пазиме и ние.

Kako se zaebilo koga ke zema pod svoja kontrola +650.000 korisnici i ke stane najgolemata mobilna kompanija vo MKD.
Samo imeto ke bide One.Vip , celosno kontrola ke ima Vip
One drzat 45 procenti, sto za niv e premija. Najdobro ke bese da se izgubeja od ovde posto toa kradenje ni t mobile na vremeto ne pravese[DOUBLEPOST=1444741382][/DOUBLEPOST]Kaj mene bese beskrupolozno kradenje. Paket porano pred 6.7 god pojma nemam so eden broj imav 400 min, naplatuvano posle 200 minuti i dzabe prigovori dzabe sve, posle bev do aek i edna vrabotena mi vika dzabe ti e direktorot na aek e od one, toa na vremeto... I aek mi vrakja odgovor- odbieni ste poradi bla bla razgovorite vo traenje od....bla bla. Posle zborev so advokat vika kako ocekuvas da gi dobies, milionska kompanija... Se povlekov nemav zivci veke da se raspravam so kopilinjata. I ne spijte na toa uvo deka aek ke ve stiti, isprepleteni se ko creva so operatorive a glumat samo zastita na prava.

Последно уредено:
Sprotivno od tebe Jas sum mnogu zadovolen so ONE, Za 3 broevi so paketi sve neograniceno + 5 GB internet plakam okolu 1150 denari so bonusot za lojalnost. I sve e Ok nikogas ne sum imal problem so povici ili Sms samo posledno vreme brzinata na 3G ne e mnogu dobra okolu 1.5 - 2 mbps a porano bese mnogu podobra do 6-7 mbps no ne e golem problem.

Pred da se prefrlam ONE bev T-mobile i imam mnogu loso iskustvo so niv za 1 broj mi pratea smetki 100 Evra katastrofa neznam sto dopolniteni uslugi megunarodni povici a nikogas ne gi upotrebuvav tie uslugi.

Dolgo vreme ocekuvam 4G LTE no se nadevam sega one.Vip ke ni nudat golemi brzini 4G LTE
A za toa sto vikas 45 procenti ONE toa e tocno no samo vo prihodite Kontrolata na kompanijata ke ja ima Telekom Austria

Eve ti ja cenata vo Slovenija. Vo bugarija imas paket 1000min 1000sms i 1000mb za 5 evra. kaj nas sve e duplo a standardot nula.
мал пазар , се е поскапо ... б.т.в., во Струмица ако немаш бавча доматите поскапи се од Скопје

Domeinot Mobilkom.com.mk e registriran od strana na Vip Operator.
Ova znaeci deka novata kompanija moze da se vika MOBILKOM.
poveke informacii za domenot http://whois.marnet.mk/?domain=mobilkom.com.mk
Можно е, но и не мора да значи.
Домејнот е регистриран дури во 2007ма, што значи дека тогаш не беше ниту во план дека ќе се случат тектонски промени во телекомуникацискиот пазар.

мобилком Мацедониен Бетеилигунгсфервалтунг ГмбХ Виена, Австрија
се вика фирмата која е фактички сопственикот на Vip (така е регистрирана таг групацијата)

ако ве буни од каде тоа доаѓа "мобилком"

мобилком Мацедониен Бетеилигунгсфервалтунг ГмбХ Виена, Австрија
се вика фирмата која е фактички сопственикот на Vip (така е регистрирана таг групацијата)

ако ве буни од каде тоа доаѓа "мобилком"
Pa i kako ime bi bilo po seriozno za novata kompanija od amaterskoto ime one.Vip ili trevbase one da se integrira vo Vip , zaka so 2 iminja cudno "Jas sum korisnik na Uan tocka Vip"

Последно уредено:
Pa i kako ime bi bilo po seriozno za novata kompanija od amaterskoto ime one.Vip ili trevbase one da se integrira vo Vip , zaka so 2 iminja cudno "Jas sum korisnik na Uan tocka Vip"
Засега секој си е корисник на ONE или VIP т.е. исто ко шо си бевме. Сеуште нема никакви промени, си користиме две одделни мрежи, наплати итн...

Ова е долга процедура и ќе трае... живи глупости во секој случај. Овие 3G-то им е катастрофа, овие пак VIP цело време ало ало ало...

dali nekoj e informiran ili znae kako bi mozelo da se doznae koga ti se javuva so privaten broj da se doznae brojot koj te baral korisnik sum na ONE

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom