Fantasy European Qualifiers (France 2016)

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Што ме тераше да го продадам Милер ќе имав плус 30 поени од овие две кола колку што ги направи :tapp:, макар шо колово не поминав лошо

А сакав и Гросицки да го земам... али се предомислив, пошто за следните 2 кола ќе ми дојдат многу 3 играчи од Полска.

Сега гледам 18 поена донел. Поени за цел тим да си го смениш :(

А сакав и Гросицки да го земам... али се предомислив, пошто за следните 2 кола ќе ми дојдат многу 3 играчи од Полска.

Истото го мислев и јас, ама ги направив трансферите вкупно 5 меѓу кои и Гросицкии и глеам бајаги ми се исплати, па за следното коло двајцата (Милек и Гросицки) ги продавам па че видам шо опции има

И јас го гледав Гросицки, ама кога менував пред него ги земав Сигурдсон и Пјаниќ. Левандовски и Милер живи и здрави да се, можам на крај да извадам над 80, ама џабе.. Какво беше колово требаше 100ка минимум.

73 до сега и денес 3ца шпанци ми играат.

160-то место си :vozbud:

За вечерва ги стави ли Силва и Алба?

160-то место си :vozbud:

За вечерва ги стави ли Силва и Алба?

Не мрднaв oд 160тo кoлoвo.
Силвa, Албa, Сaвиќ и Јoветиќ.
Вечер ќе ги стaвaм, дa видaм првo некoј нa клупa дa не седи, пoштo зa еден 3 пoенa требa дa дaдaм

Вчера нема кој ги немаше Милик и Левандовски..јас плус Милер го имав и Џеко само џабе..

дебаклите Полска примија гол и ми скина клин шит, Германија па никогаш не направи клин шит за џабе ми стои Нојер на гол..денеска уште Иличич и Кампл ми се.

fant euro.jpg
Направив +3 трансфери така да ми одземаа 6 поени.

2 пoенa трaнсфер
Пa мoждa и ќе се исплaти дa се oтиде десетинa пoени вo минус дa се земе игрaчи штo игрaт прoтив Гибрaлтaр, Сaн Мaринo...

2 пoенa трaнсфер
Пa мoждa и ќе се исплaти дa се oтиде десетинa пoени вo минус дa се земе игрaчи штo игрaт прoтив Гибрaлтaр, Сaн Мaринo...

Секако имам слабо вкупно поени освоено зашто не обрнував внимание толку на стартот на квалификациите па така подобро да го земам Иличиќ наместо Стерлинг кој не се знае дали ќе игра и Бериќ и Калиниќ на кои репрезентациите им требаат бодови наместо Кејн и Јоветиќ. Подобро со -6 поени да стартувам отколку по 0 до 2 поени да освојам од тие што ги набројав, а така барем Смолников ќе ме извади како стартер и со клин шит и еве ги 6-те поени. :icon_mrgr:

И Кејн и Стерлинг стартуваат против Естонија, а ги продадов. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom