Toa e toaej veke so zakonov site granici se preteraa od 4fevruari e vnesen predlog zakonov i skoro edna godina ke fati uste tocno nese znae koga ke bide i kako
Toa e toaej veke so zakonov site granici se preteraa od 4fevruari e vnesen predlog zakonov i skoro edna godina ke fati uste tocno nese znae koga ke bide i kako
TOA E DRUZE SO DA SE PRAI MUKA SI IMAMEej veke so zakonov site granici se preteraa od 4fevruari e vnesen predlog zakonov i skoro edna godina ke fati uste tocno nese znae koga ke bide i kako
znae li nekoj do koj broj i koja godina se stignati ?
nemz da bide za skoro zakono zatoa sto ima izboriDobro prasanje i jas bi sakal da znam
Dobro, tolku mnogu citav na forumov deka ima odobreno so voena kniska ili so uverenie od Voeniot arhiv i Ve zamoluvam, dali moze nekoj od vas da mi odgovori na prashanjeto ? Dali ( 24.Diviziska oblast ) , e Vojskova cast ?Dali moze da mi pomogne na prashanjeto nekoj od vas sto imate voena kniska ili odobreno Uverenie od Voeniot arhiv dali 14.Diviziska oblast , e Vojskova cast ?
Има многу поминато со воена книшка така да ако ја имаш книшката би требало да поминеш. Ако не барај си документи од архивите во БГ. Ако најдат нешто ќе поминеш со тоа.Dobro, tolku mnogu citav na forumov deka ima odobreno so voena kniska ili so uverenie od Voeniot arhiv i Ve zamoluvam, dali moze nekoj od vas da mi odgovori na prashanjeto ? Dali ( 24.Diviziska oblast ) , e Vojskova cast ?
Nemam voena kniska a i ne znam tocno koja Vojskova cast bil.Има многу поминато со воена книшка така да ако ја имаш книшката би требало да поминеш. Ако не барај си документи од архивите во БГ. Ако најдат нешто ќе поминеш со тоа.
Барај од некој братучед вујко нешто такви иначе тешко.Nemam voena kniska a i ne znam tocno koja Vojskova cast bil.