- Член од
- 22 септември 2015
- Мислења
- 2
- Поени од реакции
- 0
Некој/а да знае до каде сме со трговско право?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тони во дебар маало што дава часови. Јас кај него одев и сум презадоволна го положив на колоквиуми и не ми беше тешко зашто убаво објаснува што треба и е доста упатен што се паѓа на колоквиум или испитНекој што предава математика часеви убаво,освен Баже?
Тони во дебар маало што дава часови. Јас кај него одев и сум презадоволна го положив на колоквиуми и не ми беше тешко зашто убаво објаснува што треба и е доста упатен што се паѓа на колоквиум или испит
Па шо, прелесен е.Уште не ми се верува како си го начукав со Стратегиски изборен.![]()
Moze broj od Toni?Тони во дебар маало што дава часови. Јас кај него одев и сум презадоволна го положив на колоквиуми и не ми беше тешко зашто убаво објаснува што треба и е доста упатен што се паѓа на колоквиум или испит
Тони во дебар маало што дава часови. Јас кај него одев и сум презадоволна го положив на колоквиуми и не ми беше тешко зашто убаво објаснува што треба и е доста упатен што се паѓа на колоквиум или испит
Сум заборави да ти вратам.Па шо, прелесен е.